Itt a gyakorikérdéseken miért nincs egy olyan 18-23 közötti helyes pasi se, akinek barátnője sincs? 18/L
Figyelt kérdés
Sok ember szerint szép vagyok,ismerkednék akàr itt is,de eddig mimdig csak ronda pasik voltak.Persze jò fejek voltak,de nekem a külső is fontos,mint,ahogy az emberek 98%-nak.Szòval jò lenne,ha lenne jelentkező,de olyan,aki jòl is néz ki,és nagy előny ha hűséges típus. :P2014. máj. 6. 04:17
42/76 anonim válasza:
Ha annyira szíp lennél nem itt kuncsorognál f * s z é r t :D
43/76 anonim válasza:
*kérdés megjelölve, ha esetleg írnék neki*
45/76 Költőnő? válasza:
Hát ez a stílus nem tesz túl népszerűvé....
46/76 anonim válasza:
Küldesz képet? És te mit tudnál nekem nyújtani?
47/76 anonim válasza:
Kíváncsivá tettél, kérek szépen egy képet! És miért nem alszol olyan korán??:)
48/76 anonim válasza:
Hogyne lenne,csak egyik se kell neked, mert nem jóképű és nem kőgazdag. Nekik meg te nem kellesz, mert felszínes anyagias 3,14csákból elegünk van.
49/76 anonim válasza:
ejnye, azt nem tudhatjuk, hogy mennyire anyagias, hisz pár kommentből nem derül ki ;)... A felszínességet viszont inkább nem feszegetném. Egyébként mi értelme van ennek a nagy önigazolási kényszernek?
50/76 anonim válasza:
A kettő általában együtt jár...aki felszínes az anyagias is. Na meg, ha van elég csillió forintom, nézhetek ki bármilyen szarul, mindig többszáz csajom lenne. Ez olyan mintha az égre aztmondanám hogy kék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!