Itt a gyakorikérdéseken miért nincs egy olyan 18-23 közötti helyes pasi se, akinek barátnője sincs? 18/L
32#:Na fogadjunk te egy megkeseredett nő/lány vagy. :D
Te tudod már csak azért is küldenék képet,hogy láthasd a valóságot "bogaram". ;)
Hidd el egy beképzelt ember semmire se megy, akárhogy is néz ki.Nem elég a szépség. Az életben kell az értelem is. Nem hiszem, hogy a munkahelyeden arra lesznek kiváncsiak, hogy jól nézel -e ki. Ha agyilag 0 vagy, akkor nem érsz semmit. Nekem is sokan mondták már, hogy szép vagyok, de tudom, hogy ezzel soha nem fogok elérni az életben semmit, ezért tanulok jól, mert nekem fontosabb, hogy okos legyek, mint hogy a fenekemet rázzam a fiúknak.
15/L
ejnye egy 15/L érettebb nálad agyilag? :D
-am hol laksz? priviben megirhatnad... megfelelek a kritériumaidnak, már csak az a kérdés fordítva is igaz -e
Hiaba vagy szep kerdezo, ha vak vagy kozben. :P Hogy miert? Mert csak addig latsz meg egy embert, ameddig a borfelulet elvalasztja a kulvilagtol. Hogy huseges legyen? Erd el a szemelyisegeddel, varazsold el, alkoss lelekben valami olyat, amiert kulonlegesnek lat majd, es nem csak a pinat veszi eszre benned meg a nagy pofadat, hanem a not is. :D
15 eves kislanynak tobb sutnivaloja van a kommentje altal, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!