Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt a gyakorikérdéseken miért...

Itt a gyakorikérdéseken miért nincs egy olyan 18-23 közötti helyes pasi se, akinek barátnője sincs? 18/L

Figyelt kérdés
Sok ember szerint szép vagyok,ismerkednék akàr itt is,de eddig mimdig csak ronda pasik voltak.Persze jò fejek voltak,de nekem a külső is fontos,mint,ahogy az emberek 98%-nak.Szòval jò lenne,ha lenne jelentkező,de olyan,aki jòl is néz ki,és nagy előny ha hűséges típus. :P
2014. máj. 6. 04:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 A kérdező kommentje:
30#:Látom te is nagyon jól ismersz,csak nem tudom honnan. :) Szerintem pár kommentből ne vonjuk le mélyenszántó következtetéseket az egész személyemről,nem ad hiteles képet. ;)
2014. máj. 6. 07:58
 32/76 anonim ***** válasza:
88%
Elmondom hogy mi a helyzet bogaram. Aki helyes 18 éves lány az nem a gyakorikerdesek.hu oldalon keres helyes pasit, hanem a lakóhelyén is ragadnak rá a srácok. Ez van. Üdv
2014. máj. 6. 08:06
 33/76 anonim ***** válasza:
Na, hadd lassalak, utana mutatom en is magam, es meglatjuk, ki mit gondol :)
2014. máj. 6. 08:19
 34/76 A kérdező kommentje:

32#:Na fogadjunk te egy megkeseredett nő/lány vagy. :D

Te tudod már csak azért is küldenék képet,hogy láthasd a valóságot "bogaram". ;)

2014. máj. 6. 08:20
 35/76 anonim ***** válasza:
Mutass kepet,mutatok enis:) 19/F
2014. máj. 6. 08:23
 36/76 anonim válasza:
Hol laksz?
2014. máj. 6. 08:31
 37/76 anonim ***** válasza:
#32 vagyok! Nem vagyok nő hanem srác, mégpedig 2x olyan idős mint te:) Jöhet a kép, vállalom a bíró szerepét:)
2014. máj. 6. 08:32
 38/76 anonim ***** válasza:
93%

Hidd el egy beképzelt ember semmire se megy, akárhogy is néz ki.Nem elég a szépség. Az életben kell az értelem is. Nem hiszem, hogy a munkahelyeden arra lesznek kiváncsiak, hogy jól nézel -e ki. Ha agyilag 0 vagy, akkor nem érsz semmit. Nekem is sokan mondták már, hogy szép vagyok, de tudom, hogy ezzel soha nem fogok elérni az életben semmit, ezért tanulok jól, mert nekem fontosabb, hogy okos legyek, mint hogy a fenekemet rázzam a fiúknak.

15/L

2014. máj. 6. 08:48
 39/76 anonim ***** válasza:
100%

ejnye egy 15/L érettebb nálad agyilag? :D

-am hol laksz? priviben megirhatnad... megfelelek a kritériumaidnak, már csak az a kérdés fordítva is igaz -e

2014. máj. 6. 08:56
 40/76 anonim ***** válasza:
100%

Hiaba vagy szep kerdezo, ha vak vagy kozben. :P Hogy miert? Mert csak addig latsz meg egy embert, ameddig a borfelulet elvalasztja a kulvilagtol. Hogy huseges legyen? Erd el a szemelyisegeddel, varazsold el, alkoss lelekben valami olyat, amiert kulonlegesnek lat majd, es nem csak a pinat veszi eszre benned meg a nagy pofadat, hanem a not is. :D

15 eves kislanynak tobb sutnivaloja van a kommentje altal, mint neked.

2014. máj. 6. 08:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!