31/41 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen szép vagy, és egyáltalán nem vagy átlagos a legkisebb mértékben sem ezzel a feltűnő szemmel és hajjal.
Az olyan idiótákra meg ne hallgass, akik a tested is véleményezik, mivel nem is látszik az alakod egyik képen sem... Annyit lehet megállapítani, hogy valószínűleg nincs rajtad felesleg.
32/41 anonim válasza:
Szubjektív véleményem:
Lehetnél ennél szebb, szerintem leszel is, de így most még csak átlagos vagy, pedig jó adottságaid vannak, amivel ha jól sakkozol majd miközben nővé érsz, tuti csaj lesz belőled. De:
1. Túl vékonyra szeded a szemöldököd
2. Nem áll jól annyira ez a hosszúságú haj göndören, növeszd meg mert így túl dinka, mondjuk egy 14 évesnek ez megfelelő.
Michelle-re hasonlítasz a Skinsből.
34/41 anonim válasza:
szerintem is lehetnél szebb egy kis stílusváltással ,ha gondolod segíthetek :) de nem vagy csúnya
35/41 anonim válasza:
jaja bár nekem a lányok 80%a tetszik :D szal ez nem nagy szám hogy tetszel vkinek
37/41 anonim válasza:
gyönyörű vagy, ne aggódj! szívesen megdugna a srác, aki épp tetszik neked! :)
38/41 anonim válasza:
áá, Marosvásárhelyre nem megyek el érted! messze van.
39/41 anonim válasza:
Elbuvolo vagy, a hajad gyonyoru! 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!