Nekem is biztos hogy lesz vmikor egy megfelelő csaj?
Figyelt kérdés
Most 14 eves vagyok.
a kovetkezo evekben biztos hogy lesz egy olyan csaj aki nekem teljesen megfelel kinezetre es jofej is, és össze is jövök vele?
Ideálom: cuki arcú kék szemű csaj, aki jofej meg kedves .
(A csajok altalaban jokepunek tartanak)
2014. máj. 4. 17:59
1/8 anonim válasza:
ha nem vagy túl válogatós, simán lehet
3/8 A kérdező kommentje:
Mondom olyan aki nekem teljesen tetszik tehát 10/10.
2014. máj. 4. 18:01
4/8 anonim válasza:
a 2es vok.
ezt úgy értettem h:
mért ne lehetne?
5/8 A kérdező kommentje:
Mert nem biztoshogy talalkozok egy olyan csajjal aki nekem teljesen jo
vagy egyszer mindenki eleteben eljon az, hogy a legcsodasabb ember lesz a parja?
2014. máj. 4. 18:04
6/8 anonim válasza:
kb mintha azt kérdeznéd, hogy biztos, hogy megnyered e a tipmixet. senki sem tudja biztosra. vagy igen, vagy nem. nem biztos.
7/8 anonim válasza:
még csak 14 vagy, szóval kb hiába mondom, de csak hogy tudd, ha valakit szeretsz, akkor nem számít, hogy nem 10/10-es ahogy kinéz. de ehhez te még csak egy gyerek vagy.
8/8 anonim válasza:
nem, neked már soha! :/
14 évesen... már koporsóra kéne gyűjtened! hát hiába, elherdáltad az életed... ez van :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!