Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a terv megfelelő 2. randinak?
1. Először 10-15 perces séta parkban,vízparton
2. Jégkorcsolyázás
3. Egy elegáns étterembe összejátszottam az étteremtulajdonossal hogy egy a többi asztaltól,vendégtől távolabbi részen előkészítve egy gyertyafénnyel külön előkészített asztalhoz viszem a lányt
Egy fehér rózsát adok neki mielőtt leülne
4. Hazakísérem
Ez hogy tetszene?(télen)
Tuti, hogy bejön, minden nőnek bejönne szerintem. :D
Csak hajrá, jó szórakozást. ;)
Bárcsak én is ilyeneket kapnék :)
Várjunk csak... megvolt :D csak gyertyafény nélkül, két haverral akik egy pár :)
16/L
hányinger....pfujjjjj!!!!!
blőőe...cháááááá!!!!!mindjárt visszajön a kaja, ennél undorítóbb és gyomorforgatóbb dolgot még nem is hallottam.
de 1 lánynak biztos bejön.
Lánykérésnek jó, de második randinak???????
Séta a tó mellett, közben egy meleg ital, aztán kori, utána egy gyros, és mindenki megy haza. Nem kell virág, nem kell étterem, nem ünnepeltek semmit, ne legyél nyali.
Az első randi hogyan telt. Nem kell kinyalni a lányok seggét, ha ennyit csinálsz, mint amit írtam, bőven jó. Ha meg az első randit is te hoztad össze, akkor a harmadik szervezését átadhatod a lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!