Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a terv megfelelő 2. randinak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a terv megfelelő 2. randinak?

Figyelt kérdés

1. Először 10-15 perces séta parkban,vízparton

2. Jégkorcsolyázás

3. Egy elegáns étterembe összejátszottam az étteremtulajdonossal hogy egy a többi asztaltól,vendégtől távolabbi részen előkészítve egy gyertyafénnyel külön előkészített asztalhoz viszem a lányt

Egy fehér rózsát adok neki mielőtt leülne

4. Hazakísérem

Ez hogy tetszene?(télen)

2014. jan. 2. 19:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy bejön, minden nőnek bejönne szerintem. :D

Csak hajrá, jó szórakozást. ;)

2014. jan. 2. 19:54
 2/14 Csakegylány.17 ***** válasza:
és a ha a csaj nem tud korcsolyázni? :D
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon aranyos,jó lesz.:)
 4/14 anonim ***** válasza:
nem gond ha nem tud :D a tervez meg csak annyi hogy tökéletes:) jó szórakozást
2014. jan. 2. 19:55
 5/14 anonim ***** válasza:
Tökéletes.
 6/14 anonim ***** válasza:

Bárcsak én is ilyeneket kapnék :)

Várjunk csak... megvolt :D csak gyertyafény nélkül, két haverral akik egy pár :)

16/L

7/14 anonim ***** válasza:
A korcsolya az egyetlen gyenge pont, de ha nem félős, vagy tud esetleg, akkor remek.
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

hányinger....pfujjjjj!!!!!

blőőe...cháááááá!!!!!mindjárt visszajön a kaja, ennél undorítóbb és gyomorforgatóbb dolgot még nem is hallottam.

de 1 lánynak biztos bejön.

2014. jan. 2. 20:02
 9/14 anonim válasza:
kifejezetten fiús lánynak mondom magam, aki nem vágyik a romantikára meg hasonlók, de ennek még én is örülnék:)
2014. jan. 2. 20:22
 10/14 anonim ***** válasza:
51%

Lánykérésnek jó, de második randinak???????

Séta a tó mellett, közben egy meleg ital, aztán kori, utána egy gyros, és mindenki megy haza. Nem kell virág, nem kell étterem, nem ünnepeltek semmit, ne legyél nyali.

Az első randi hogyan telt. Nem kell kinyalni a lányok seggét, ha ennyit csinálsz, mint amit írtam, bőven jó. Ha meg az első randit is te hoztad össze, akkor a harmadik szervezését átadhatod a lánynak.

2014. jan. 2. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!