Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a terv megfelelő 2. randinak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a terv megfelelő 2. randinak?

Figyelt kérdés

1. Először 10-15 perces séta parkban,vízparton

2. Jégkorcsolyázás

3. Egy elegáns étterembe összejátszottam az étteremtulajdonossal hogy egy a többi asztaltól,vendégtől távolabbi részen előkészítve egy gyertyafénnyel külön előkészített asztalhoz viszem a lányt

Egy fehér rózsát adok neki mielőtt leülne

4. Hazakísérem

Ez hogy tetszene?(télen)

2014. jan. 2. 19:51
1 2
 11/14 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval pedig lány vagyok
2014. jan. 2. 21:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla hogy ilyen romantikus természetű vagyok!!!
2014. jan. 2. 21:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez nem romantika, hanem... érzelmi gyengeség, nem kell mindent megadni a lánynak. Nem kell tökéletesnek lennie a dolognak, csak érezd jól magad, majd ha már a barátnőd, akkor jobban odateheted magad, de amíg csak taliztok és semmi komoly nincs, addig ne vidd túlzásba. Ja és ne mondd neki, h szeretlek. :-)

Amúgy sok csajnak az a vonzó, ha úgy viselkedsz vele, mintha a kishúgod lenne, legyél picit pimasz, haverkodó barát, aki megcsókolja. Kb így lehetne összefoglalni. Szóval nem kell ennyi cicó az elején, majd ha már együtt vagytok.

2014. jan. 2. 22:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha második randin ezt csinálod, mi lesz a lánykérésnél?
2014. jan. 9. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!