Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek, komolyan...

Mi a véleményetek, komolyan gondolja, vagy csak megakar fektetni?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel buliban táncoltam és kiderült, hogy ilyen nagy menő és szinte az egész város ismeri(itt a nagy menőn azt értem, hogy 200 lájkos profilképe van)Általában az ilyen srácok alapból nem jönnek be, de nagyon aranyos volt és táncközben is éreztem, hogy direkt nem tapiz le, meg nem nyomul nagyon, szóval "vigyáz" rám. Pár szót beszéltünk csak, mert buliban nehéz beszélgetni. Amikor kimentem mosdóba, akkor is megvárt, míg visszamentem, tehát nem ment tovább más csajt keresni egyszerre. Ebből azt szűrtem le, hogy nem csak egy vagyok a sok közül, hanem velem akar lenni. Másnap bejelöltem és megkérdezte ki vagyok...ezt furcsáltam de aztán leesett neki és utána eléggé elkezdett nyomulni facebookon. Nem tudom, hogy csak fb-n van e nagyobb pofája, de élőben teljesen más benyomást keltett. Találkozni akart már másnap egyszerre...én mondtam neki, hogy nekem ez így gyors, mert nem volt még kapcsolatom.Aztán felhúzta magát, hogy miért nem akarok vele találkozni. Meg ilyen szavakat írt: drágám,életem...ezt is mondtam neki, hogy ezeket nem tudom mire véljem, hiszen nem is ismerem még. Nem tudom miért rohan ennyire és, hogy most mit csináljak? Csak egy lehetek a sok lány közül akit megkaphat? Csak megakar fektetni? :( annyira helyes, eddig enm találtam ilyen fiút aki ennyire tetszett volna, legalábbis külsőre...

2014. máj. 4. 17:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig te igazi liba vagy és gondolom lassan vágósúlyban.

Azért a 200 lájkos beszólásért jár a jutalomfalat.

Puszika.

2014. máj. 4. 17:37
 12/15 anonim ***** válasza:
utasísd el. és nézd meg hogy tovább nyomul e, vagy más nőt keres.
2014. máj. 4. 17:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Amúgy már eleve az a rohadt gáz, hogy annyira bedőlsz neki, hogy te biztos nem egy vagy neki a sok közül, mert direkt nem nyomult a buliban, úgy tett, mintha komoly szándékai lennének feléd, erre másnap meg már azt sem tudja ki vagy.

Na most ezt gondold át egy kicsit.

2014. máj. 4. 17:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy emlékezett volna rád, ha tényleg megragadod a figyelmét. Szerintem kapva kapott az alkalmon, miután bejelölted, úgy érezte, hogy nyert ügye van. Ha már most illetlen, bunkó veled, akkor inkább hagyd. Egy igazi férfi nem támad le, hanem igyekszik megismerni, fokozatosan halad.
2014. máj. 4. 18:01
 15/15 anonim válasza:
a barátom profilján majdnem 500 like van 664 követése és 800 bökése. néha én is elbizonytalanodom, de bebizonyítja nem csak arra kellek neki kirakta fb-re h kapcsolatban van velem pedig ahogy visszanéztem az előző évekre nem láttam h kirakott volna h kapcsolatban van. ha nem emlékszett h ki vagy akkor nem tudom lehet, hogy átver, de lehet h komoly
2014. máj. 14. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!