Van olyan lány, aki a fura arcszerkezetű, sokak szerint ronda fiúkra gerjed, vagyis azok jönnek be neki inkább a tipikis tökély arcszerkezetű, testű fiúk helyett?
Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 01:25
1/11 anonim válasza:
Igen ismerek is par csajt a sulibol..de legtobbseguk bàlna,vagy o is ronda.
3/11 anonim válasza:
Quasimodora felizgulsz? én csúnyább vagyok
4/11 anonim válasza:
Egy pali volt, vuszolyogtam tőle, de a szex soha senkivel nem volt olyan isteni azóta sem!...
5/11 anonim válasza:
Egy pali volt, viszolyogtam tőle, de a szex soha senkivel nem volt olyan isteni azóta sem!...
6/11 anonim válasza:
Igen,én.De legyen sportos testalaktú. 23/l
8/11 anonim válasza:
Nem létezik ilyen lány... Én is ronda vagyok és még egy lány sem mondta, hogy tetszenék neki, pedig sokat próbálkoztam, de a sok visszasításon kívűl, még nem kaptam egy pozitív visszajelzést sem. 17//F nemsokára (18)
9/11 anonim válasza:
utolsó, akkor szerinted nem létezem. ez van. mondjuk az ilyen felfogású fiúcskákból nem is kérek.
10/11 anonim válasza:
Nem én tartom magamat rondának, hanem a lányok, innen tudom azt, hogy ronda vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!