Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meddig várjak, hogyan tovább?

Meddig várjak, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Május 1-én hajnalban vittem neki egy afféle május fácskát és egy kis üzenetet is átadtam vele, persze név nélkül meg minden.

Mikor megkapta szinte azonnal tudta h tőlem van.

Megköszönte, igaz csak fb-on beszéltünk, meg úgy vettem ki a szavaiból h örült neki.

Ezzel a lépéssel kb elmondtam neki a szándékaimat h nem csak haverkodni szeretnék.

Sajnos eddig csak 1x találkoztunk, fb-on elég régóta beszélgetünk és beleszerettem a jellemébe...

Keressem vagy várjam h ő keressen?

Ha keresem próbáljam elhívni randira, mondjam h randira hívom vagy csak találkozóra?

Ha ő keres akkor csak beszélgessek vele, vagy akkor is megpróbálhatom elhívni?

most tanácstalan vagyok, nem nagyon közeledik felém vagy nem is tudom mert nem küld el sokat tudunk beszélgetni stb...

ha fontos dolgom volt adott nap érdeklődik h mi a helyzet velem, de azon kívül nem nagyon ír. :/

Kérlek segítsetek!

22/F

2014. máj. 2. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha fb-on megköszönte,akkor nyugodtan írj neki te.Kérdezd meg, hogy van-e kedve találkozni,és ha igen,akkor mikor érne rá!Csak ennyit.

Ha lekoptat nem tudommal-akkor hagyni kell....Ha érdekled,akkor szakít rád időt.

2014. máj. 2. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:

Figyu: elfogadta az ajándékod, rájött hogy tőled kapta, emellett beszélget veled, mi több érdeklődik felőled.

Akármikor, de leginkább mihamarabb hívd el, hogy látni szeretnéd, találkozzatok. Bárhova. És ne csak próbáld elhívni, hanem hívd el. És keresd, ha akarod látni.

Hajrá!

2014. máj. 2. 22:13
 3/10 A kérdező kommentje:

aszem itt elszúrtam mert ma írtam neki és megkérdeztem h vasárnap délután ráér-e de zh-ja van hétfőn és tanul rá amit megértek hisz én is tanulnék előző nap ha zh-m lenne.

aztán azóta nem beszéltünk és még csak nem is láttam h online lenne...

2014. máj. 2. 22:14
 4/10 anonim ***** válasza:
mert tanul...
2014. máj. 2. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Zéhára nem csak előző nap tanul az ember. Pláne ha nehéz a tárgy.

Ír hétfőn, este megkérdezheted, hogy hogy ment, mutass érdeklődést, ahogy ő is tette eddig. Utána elhívhatod simán.

2014. máj. 2. 22:20
 6/10 A kérdező kommentje:

ja azt tudom h miért nincs fen fb-on

nem azért írtam mert paráznék h vajon miért nincs fent.

De nem szeretnék rámenősnek tűnni.

Köszönöm az eddigi válaszokat azt hiszem h kedden keresem mert kedd estig húzós lesz a hétfője meg a keddje :/

2014. máj. 2. 22:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Hétfőn írj neki, hogy drukkoltál neki és reméled sikerül a zh-ja!

Utána 1-2 nap múlva térj vissza a talira :-) Ne parázzz!!!hajrá!

2014. máj. 2. 23:07
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztató szavakat, mert hallottam olyat is h ne keressem hanem majd keres ő ha akar tőlem valamit ezután a virágos lépésem után
2014. máj. 2. 23:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Én pedig pont arra szavazok, hogy igenis légy rámenős!

Ha nem akar veled találkozni akkor lekoptat, ha pedig akar akkor ezzel bebizonyítod neki, hogy te TÉNYLEG akarsz vele találkozni.

2014. máj. 2. 23:22
 10/10 A kérdező kommentje:
végül is nem mondta h nem akar találkozni csak nem úgy jön ki az egyetem miatt a lépés....
2014. máj. 2. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!