Jogosan vagyok felháborodva, csak szerintem igazságtalanság ez, hol itt az esélyegyenlőség?
Jogos vagy sem, azt kell hogy mondjam ilyen az élet.
Nagy a pinä hatalma.
Szval, a (számodra) ronda és utálatos lányoknak nem jár a boldogság, de neked igen?
Kicsit sem érzed magad pofátlannak?
Amíg másokra mutogatsz és a saját életed az övékhez méred addig nem csodálom ha minden lány lepattint.
Azt csak halkan megjegyezném, hogy az emberek különböznek, tehát ami neked pl nem vonzó az másnak attól még lehet az. A boldogság senkinek nem jár alanyi jogon, csak van aki tud tenni érte, meg van aki csak siránkozik. Egyébként szerintem a te felfogásod sem 100-as ha szerinted csak a párkapcsolat jelentheti a boldogságot.
Azt a végén megcáfolt feltevésed meg, hogy a csúnya lányoknak jobbnak kéne lennie belülről, végképp nem értem, mi köze a belsőnek a külsőhöz?
miért nem cselekszel ahelyett h itt nyafogsz? én is hasonló helyzetben voltam de ITT megismertem 1 lányt akivel azóta boldog kapcsolatban vagyunk és elárulom h nem 1 ilyen kérdés segített, a kérdésed inkább ijesztő a lányoknak, annak ellenére h van benne némi igazság
21 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!