Ti rámozdulnátok egy ilyen nőre?
Figyelt kérdés
Ez a csaj állandóan tanul, semmi szabadideje,nincsen sok fiú barátja, csak barátnői. Nem tűnik boldognak, nem mosolyog semmit, morcos a modora, amiből problémákat szűrsz le legyen az családi.....egy rátermett pasira vágyik, nos te rámozdulnál,látnád benne a lehetőséget? 16/F2014. máj. 2. 21:14
1/9 anonim 

válasza:

Nálam már itt bukó: "nem mosolyog semmit, morcos a modora"
2/9 anonim 

válasza:

Ha tetszik külsőleg, akkor meggondolandó.
Lehet, hogy csiszolatlan gyémánt, szóval egy próbát megér.
4/9 anonim 

válasza:

nos ha nem meleg a leányzó, akkor elég kiéhezett lehet... ;) Kemény dió de ha feltöröd... :)
5/9 A kérdező kommentje:
meg akarom puhítani:d hát ja elég visszahúzódó, gondolom nem szeret ismerkedni, de nem lehetetlen megpuhítani.
2014. máj. 2. 21:34
6/9 PearlDiver 

válasza:

Én a vidám, játékos lányokat jobban szeretem, de ha meglátnék benne valamit, lehet hogy nekifutnék.
Honnan tudod, hogy egy rátermett pasira vágyik? :)
7/9 A kérdező kommentje:
Ki nem vágyik olyan pasira?:D egy haverjával a busz mellett beszélgettek és a beszélgetés végén a haverja aki fiú azt mondta hogy sok siket ahhoz a sráchoz. Kedd-szerda szoktam vele menni, elég visszahúzódó, lehet már attól zavarban van hogy felszállt a buszra, fogalmam sincs!
2014. máj. 2. 23:35
8/9 anonim 

válasza:

Talán csak a külvilág felé nem meri mutatni az igazi énjét.Attól,hogy távolságtartóbb és visszahúzódóbb,mint az átlag,még lehet,hogy nagyon tud szeretni,és ragaszkodó.Egy próbát megér.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 30. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!