Vannak értelmes emberek? Írnak-e nekem privátot?
Figyelt kérdés
Én egy félig megőrült, de kellemesen intelligens, ünnepélyesen sznob srác vagyok, aki szeret antiszockodni, illetve a "világ elfajzása" címszó alatt hatásvadász módon fejet csóválni.
Elég sok emberre írtam rá mostanában gyk-n, és szörnyülködve tapasztaltam, hogy majdnem mind szellemi fogyatékos, és szeretnék valami jó fej netes havert -lehet fiú vagy lány, egál- sz'al akinek még nem mentem az agyára eme pár sorban, az dobhat egy privátot. Köszönöm!
2014. máj. 2. 19:20
1/10 anonim válasza:
Nem ehet hogy te vagy fogyatékos.?
2/10 anonim válasza:
Kérdező..
Én édesanyáddal szeretnék egy kicsit közelebbi kapcsolatba kerülni. Ez megoldható ?
3/10 anonim válasza:
Antiszociális, pesszimista, morbid humorú vagyok, de van értelmes, jól szituált oldalam is. Ja és lenézem a "nyájat". Írj nyugodtan.
4/10 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy aki ennyi idő után is képes az antiszociálist összekeverni az introvertálttal, már eleve nem lehet normális.
5/10 anonim válasza:
Ha tényleg "antiszoc" vagy, minek akarsz haverokat? lol
6/10 anonim válasza:
"világ elfajzása" címszó alatt hatásvadász módon fejet csóválni."
Hát ezen jót nevettem :D
7/10 A kérdező kommentje:
Milyen megosztó személyiség vagyok, no.
2014. máj. 2. 20:05
8/10 anonim válasza:
Tekerj egy olyan cigit nekem is!
9/10 A kérdező kommentje:
Félelmetes.
2014. máj. 2. 21:43
10/10 anonim válasza:
Kérdező te kutya vagy.. nem sznob. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!