Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan letesitsek kapcsolatot...

Hogyan letesitsek kapcsolatot ertelmes emberekkel?

Figyelt kérdés

Egy baratnom van. Az edesanyja nagyon szigoru es nagyon ritkan tudunk talalkozni ezert eltavolodtunk egymastol. 9-es vagyok 15 eves. Uj iskola, uj osztaly. Ugy gondoltam talalok egy hozzam hasonlo gondolkodasu baratot de nem. Van egy osztalytarsam akivel sok a kozos bennunk, hasonlo zenet szeretunk stb. parszor jol elbeszelgetunk de ennyi. Sajnos ket csoportra van osztva az osztalyunk es az en csoportom tele van figyelemehes r*****kal. Senkivel nem vagyok igazan joba csak felszinesen. Ugy latom minden embernek ki van alakitva a sajat kis elete sajat kis baratokkal es valahogy en nekem ez nem jutott. Barati tarsasagra vagyom. Akikkel be lehet valahova ulni beszelgetni, koncertekre jarni, varosba stb.

Kicsit koravennek erzem magam talan ez a baj. Nem tartom elonyben a pialast, cigizest, partyzast. Szeretem a konyveket a festmenyeket a szinhazat. Mar azt varom hogy foiskolas legyek es ott majd talan lesznek barataim.

Arra is gondoltam hogy talan valami idegesito a szemelyisegemben masoknak, csak nem tudom mi. Nagyon jol alkalmazkodom masokhoz es nyitott vagyok mindenre! Akkor mi a baj? Milyen tarsasagra vagynak az emberek???

Sokszor gondolok az ongyilkossagra is legfokebb mikor a csaladom is bant. Nem hallgatnak vegig, nem foglalkoznak velem, nem erdeklodnek felolem soha es mindig bantanak. A noverem aki minden hetvegen pial es hajnalba er haza sose bantjak. Nem ertem az eletet. Egyre rosszabbul tanulok mert a gondolataim mashol jarnak.

Valaki aki hasonlo cipoben jar/jart segitsen! :-(

2013. nov. 15. 21:57
 1/3 |Orfeusz| ***** válasza:

15 évesen hülyeség depressziósnak lenni. Sajnos monjuk én is ezzel a problémával találom szembe magam nap mint nap hogy nem járok piálni, ingázok az iskolába, nem maradhatok a városban ameddig szeretnék. Ezért kb az osztályomon kívül nem is tudok barátkozni senkivel, mert nincs időm egyszerűen, meg ha lenne is nem vagyok a menő körben.

Monjuk én elég jó iskolába járok, mindenkivel jóban vagyok az osztályból, neked ez ugye nincs meg. Az osztályod másik felében viszont lehet vannak olyan emberek akikkel jóban lehetnél. És azért 2,5 hónap alatt nem is valószínű hogy véglegessé rendeződött az osztály. Neked kell megnyílni egy kicsit, ha nehéz is, és a szimpatikus emberek társaságát keresni. Aki közvetlen és kedves azt szeretik az emberek.

Főiskolára ne várj, ott tuti nem lesznek újabb barátaid. A gimi a legjobb kapcsolatépítő.

16/F

2013. nov. 15. 22:13
 2/3 |Orfeusz| ***** válasza:
Ja és azt tudd, hogy a legnagyképűbb ribiknek általában üres az életük, csak a külvilágnak mutogatják magukat tökéletesnek.
2013. nov. 15. 22:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajnos ez ilyen, a gimi osztály egy kényszerközösség, ahol fennállhat ilyen helyzet. Ne add alább a lécet, inkább keress külsőleg jó kapcsolatokat, például járj el önkénteskedni (mondjuk vöröskereszt helyi szervezet) és ott garantálom, hogy értelmes, nyitott, jófej korodbeliekkel találkozol majd.

Ui: 1-es, "Főiskolára ne várj, ott tuti nem lesznek újabb barátaid. A gimi a legjobb kapcsolatépítő."

Hát ez nagyon vicces, gondolom 16 évesen kiforrott véleményed van milyen kapcsolatok várnak rád egy egyetemen. A gimimből 2-3 emberrel tartom a kapcsolatot, a maradék többszáz aktív kapcsolatom az egyetememről, illetve a világ minden egyes sarkából kutatók, projektpartnerek, barátok és ivócimbik, akikkel napi szinten futok össze itt-ott, és mind azért vannak, mert egyetemistaként szinte ingyen körbeutazhattam a fél világot. Kérlek mondd, hogy egy szaros gimi, ahonnan az emberek 90%a funkcionális analfabéta, és még középvezető sem lesz, mennyire rózsás kapcsolatokat tartogat.

2013. nov. 15. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!