Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy lány akinek tetszek és van egy másik akinek LEHET hogy tetszek de több mint valószínű.Szóval az egyik biztos de ő nem vonz annyira mint a másik.Meg az is zavar hogy sokkal alacsonyabb nálam.A másodiknál próbálkozzak szerintetek hátha összejön?Vagy a biztos első?Mindketten szép lányok csak a másikban jobban meg fogott valami.15/F

2014. máj. 2. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:

én a 2.at kisérelném meg ha meg nemet mond még mindig megprobálhatod utána az1.t

16/L

2014. máj. 2. 19:22
 2/7 A kérdező kommentje:
csak ő annyira nem jön be :/ de lehet össze jövök vele ha a másik nemet mond
2014. máj. 2. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
a lányok hány évesek? jóba vanak?
2014. máj. 2. 19:25
 4/7 A kérdező kommentje:
szerintem nem ismerik egymást.. akinek tetszek 16 a másik velem egyidős
2014. máj. 2. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:

hát ha a második meg nem jön be akkor nem kell nála beprobálkozni, de nem érdemes az elsövel megprobálni veszteni nem veszthetsz sokat

1.voltam

2014. máj. 2. 19:28
 6/7 A kérdező kommentje:
az első nem jön be annyira :D nem csúnya lány de na :D A második meg nekem tetszik de nem tudom hogy én tetszek-e neki.Az a baj hogy már vagy 2 hete nem találkoztam vele mert rákérdeznék és ha nemet mond marad az első.
2014. máj. 2. 19:35
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem a 2. volt az ami neked az 1. :)
2014. máj. 2. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!