Hogy szerezhetnék csajt neki?
Figyelt kérdés
Van egy rokonom, akit nagyon szeretek. Vicces, benne van minden hülyeségben, de amellett tud komoly is lenni, mégsincs barátnője. Nagyon boldog lennék, ha találnék neki valakit. A srác 25 éves. Csak az a gond, hogy én a 14 éves fejemmel semmit nem tudtam még kitalálni. Van valami ötletetek?2014. máj. 1. 17:49
11/13 anonim válasza:
Barátom, ha lenne egy fiatalkorú barátod, aki odamegy egy lányhoz és megkérdezi őt, hogy szeretne-e járni veled, akkor a tekintélyed még alacsonyabbra esik a lány szemében, tehát még magányosabb leszel.
Nekem sem volt még kapcsolatom, de próbálkozni kell.
12/13 anonim válasza:
Elnézést kérdező, nem tudtam, hogy lány vagy, és a terveidről sem, de én ezeket az adatokat nem tudhattam...
Ám a véleményem nem változott, tényleg nem kéne "segíts" neki, akármennyire is akarsz, akármennyire is vagy jószívű, szerintem nem jó ötlet, de ahogy te akarod, megpróbálhatod.
13/13 anonim válasza:
Az a helyzet kérdező, hogy bár kedves gesztus lenne tőled ez az egész, nem fog menni.
Aranyos vagy, de ahogy írták, élettapasztalat hiányában csak rontanál a srác esélyein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!