Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy szerezhetnék csajt neki?

Hogy szerezhetnék csajt neki?

Figyelt kérdés
Van egy rokonom, akit nagyon szeretek. Vicces, benne van minden hülyeségben, de amellett tud komoly is lenni, mégsincs barátnője. Nagyon boldog lennék, ha találnék neki valakit. A srác 25 éves. Csak az a gond, hogy én a 14 éves fejemmel semmit nem tudtam még kitalálni. Van valami ötletetek?
2014. máj. 1. 17:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Megkért rá, hogy segíts neki? Biztosan nem. Ne üsd bele az orrod mások magánéletébe. Az élet nem egy film, amiben te vagy a főszereplő, és találsz neki valakit, majd minden jó és mindenki téged ünnepel. Gyerekes vagy még, ne ezekkel törődj, inkább próbálj felnőni!

16/f

2014. máj. 1. 17:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Bízd rá.
2014. máj. 1. 17:56
 3/13 anonim ***** válasza:
14 évesen próbáljon felnőni... hát neked se 2 marékkal adtál az iq-t, attól függetlenül, hogy igazad van.
2014. máj. 1. 17:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Előző, én arról beszéltem, hogy gondolkodásilg nőjön fel. Hidd el, meg lehet csinálni, nekem is sikerült, és még sok más embernek is. A mai társadalomban ez elvárható, szerintem, a komolyodás. Csak nem abból kéne elindulni, hogy sokan 20+ évesen sem tudnak felnőttként gondolkodni. Ők a degeneráltak, nem az aki hamar felnőtté válik a gondolkodás terén.
2014. máj. 1. 18:04
 5/13 anonim válasza:

Szerintem kedves dolog, hogy segíteni akarsz neki, de ilyen fiatalon még sajnos esélyed sincsen, mert még sok dolgot nem tapasztaltál meg nem érthetsz a világból ami körülötted van. Tartsd meg ezt a jó szokásodat mert később sok hasznát tudod majd venni! :) Most még törődj a saját dolgaiddal és később kicsit nagyobb fejjel ráérsz foglalatoskodni a mások dolgaival.

Üdv. Egy az útját kereső fiatal

2014. máj. 1. 18:15
 6/13 A kérdező kommentje:
Kedves első! Kérlek, ne általánosíts. Attól, hogy a legtöbb 14 éves azt hiszi magáról, hogy ő a valaki, még nem biztos hogy én is olyan vagyok. Én csak segíteni szeretnék neki. Akármilyen hihetetlen, egy 14 éves kis taknyos is megpróbálhat önzetlenül segíteni. Azért gondoltam, hogy segítek neki, mert tudom, hogy ő is szeretne barátnőt,de valahogy nem megy neki. Nem mintha én jobban értenék a csajozáshoz, de azért ketten csak boldogulnánk
2014. máj. 1. 18:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Harmadik: milyen iq-t adtam én kinek?:D ezt nem értem
2014. máj. 1. 18:19
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem általánosítok, nem baj, ha segítőkész vagy, sőt...csupán azt vettem észre, hogy ezt nem gondoltad át rendesen, javíts ki, ha nem így van.

Gondolj bele, odamennél egy 20+ lányhoz, mit tudnál mondani neki. De tegyük fel, meghallgatnak, képzeld el, hogy fog az a lány tekinteni a rokonodra, ha azt látja, hogy egy 14 éves fiú akar neki barátnőt szerezni. Azt fogja állítani róla, hogy egy töketlen barom, ami valószínűleg nem igaz, de mégis ez lesz a reakció, a meggondolatlanságod miatt.

Ha barátnő kell neki, akkor azt magának kell megkeresnie! Hiába akarsz segíteni neki, lehetsz jószívű, de tudod, sokszor a kevesebb több.

2014. máj. 1. 18:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Mit oltogatjátok már a kérdezőt?! Ahelyett hogy örülnétek annak, hogy végre valaki érdemben foglalkozik a magányos huszonéves srácokkal is!
2014. máj. 1. 18:32
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát, nem is arra gondoltam, hogy majd odamegyek a csajhoz idióta vigyorral, és benyögöm neki, hogy "szia, ő ott egy rokonom! Gyere össze vele" mert az úgy elég érdekes lenne tényleg. Arra gondoltam, hogy elmennék vele egy-két olyan helyre, ahol találhat csajt vagy ilyesmi. Igazából azért írtam ki a kérdést, hátha kapok valami ötletet. Amúgy lány vagyok :)
2014. máj. 1. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!