K-M-I kérdése:
Lányok! Ha rátok mosolyogna egy fiú a vonaton, buszon, villamoson stb. akkor is visszamosolyognátok, ha nem jön be nektek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 22:23
1/5 anonim válasza:
Igen, mert ha vicces feje van nem birnam megallni. Szoval ez inkabb elfolytott rohoges lenne, ami mosolynak van alcazva.
2/5 anonim válasza:
ma 22:24
Mennyire utálom az ilyen nőket!
3/5 anonim válasza:
Én visszamosolyognék! Azért, mert még ha külsőre nem is jön be annyira, de ha ettől bátorságot nyerne , és odajönne,akár az is kiderülhet , hogy olyan személyisége van ami nagyon bejön. Az én elvem: mindenkinek esélyt adok. Szerintem így fair!
4/5 anonim válasza:
Mindenképpen! Értékelném az ilyen fiúkat. Szerintem ez aranyos dolog. De még soha a büdös életbe nem történt ilyen velem...
5/5 anonim válasza:
Igen, én is vissza szoktam, volt már, hogy oda is jöttek. Persze nem lett belőle semmi, de még jót beszélgettem velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!