Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi az oka, ha nem kezdeményezt...

Mi az oka, ha nem kezdeményeztek egy lánynál, pedig látjátok rajta, hogy ő benne lenne?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy tetszik a lány külsőleg.

Nem mertek, mert......? Mi fog titeket vissza leginkább?

Huszonéves férfiak válaszát várom.:)

2014. ápr. 30. 13:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem félnek a csalódástól és az ha visszautasítják őket.

25/N

2014. ápr. 30. 13:30
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem, mert én kezdeményeznék.
2014. ápr. 30. 13:31
 3/14 anonim ***** válasza:

Hogyan látod rajta azt,hogy ő is benne lenne?Mert ilyet még én nem láttam lánytól,főleg nem az irányomba.

A másik azért nem merek,mert 8 éven keresztül csak pofára estem,már azt sem tudom egyáltalán tetszem-e valakinek,pedig néha meg szokott nézni egy-két lány jobban az utcán,buszon,vagy szórakozóhelyen esetleg.Nézegetnek nagyon,de semmi több...

Meg hát a sorba sem szeretünk beállni,meg hát abban sem vagyok biztos,hogy elég jó lennék-e neki,meg biztos talál jobbat nálam,ilyenekre is szoktam gondolni...

22/F

2014. ápr. 30. 13:32
 4/14 A kérdező kommentje:

Akkor nagyrészt az önbizalomhiány miatt..

Viszont itt arról van szò, hogy hetekig szemezünk, teljesen nyilvánvalóan, összemosolygunk, de semmi folytatás.

2014. ápr. 30. 13:38
 5/14 anonim ***** válasza:
#3, az hogy nézegetnek nagyon, nem elég? Akkor már simán megér egy próbát.
2014. ápr. 30. 13:38
 6/14 anonim ***** válasza:
39%
Úgyis talál jobbat, minek húzzam az idejét?
2014. ápr. 30. 13:43
 7/14 A kérdező kommentje:
Fiúk, ne feledjétek, az önbizalom fél siker! :)
2014. ápr. 30. 13:46
 8/14 anonim ***** válasza:

A lányoknál sose lehet semmit tudni de mindegy..

De miért kéne kezdeményeznem?

Nem csak a csajozasból áll az élet..

2014. ápr. 30. 14:05
 9/14 anonim ***** válasza:
70%

A lányok mindent megtesznek azért, hogy összetörjék a férfiak önbizalmát. Ezek után pedig azt várják, hogy menjenek oda hozzájuk. Ha lenne egy egységes női mentelitás, amely minden érdeklődő férfit megbecsül, nem bunkón hárít el, akkor azzal minden nő jobban járna. Sokkal több férfi menne oda beszélgetni, mert nem alázzák meg őket, így könnyebben kiderülne a szimpátia, a nők és férfiak is több lehetőségből választhatnának.

Ezzel szemben én azt látom, hogy a nők általában mindent megtesznek a nekik tetsző férfiért, aki pedig nem tetszik, igyekeznek azzal tudatosítani, hogy kb egy egysejtű szintjén van.

Szóval, nők, ha szükségetek van férfiakra, arra, hogy odalépjenek hozzátok, kezdeményezzenek nálatok, akkor becsüljétek meg őket, a férfit általában!

2014. ápr. 30. 14:11
 10/14 A kérdező kommentje:

Utolsó, én ha elhívnak randizni, elmegyek. Mindig adok lehetőséget, hátha megtetszik az illető, hiába nem tetszik elsőre. És ha nem változik a véleményem, nem érint meg továbbra sem sehogy, nem hitegetem és teljesen korrekt módon mondok nemet. Megalázni soha nem szoktam, ha valaki bepróbálkozik (az a kevés...)

Szóval ezt nem veszem magamra.

2014. ápr. 30. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!