Ti hogyan látjátok? Mi lehet a probléma forrása?
Sziasztok! 21/F vagyok,és sajnos azt tapasztalom,hogy rám leginkább az olyan lányok tapadnak,akiknek van valami kisebb gondjuk agyilag! Már elnézést a helytelen megfogalmazásért,de próbálom szépen megnevezni a szituációt! Konkrét példa erre: Most például egy 23 éves lány írt rám,hogy szimpatikus vagyok neki! Nekem igazából nem szimpatikus a fényképei alapján,de mivel barátságos típusú egyéniség vagyok,így mindenkivel szívesen elbeszélgetek,és nem különböztetem meg az embereket! És ugyebár kiderült egy-két dolog,hogy a szülei alkoholisták,és ő pedig (A lány) ideg összeroppanást kapott az otthoni körülmények miatt! Ez csak egy példa volt,de az a helyzet,hogy folyamatosan az ilyen lányok találnak rám,akik valamilyen zűrös családi környezetben élnek,vagy pedig még az olyan típusú Nőknek vagyok a zsánere,aki abszolút nem őszinte,és egy idő után úgyis becsap! Tehát,így hozzám hasonló mentalitású barátnőm még nem volt..... "Sajnos" ! Pedig nincsenek nagy igényeim,csak annyi,hogy legyen egy középút mindenféle szempontból! Legyen őszinte,és annyit nyújtson,amennyit tőlem kap! A külső tulajdonságról pedig legyen annyi leírva,hogy egy olyan szinten legyen,mint én(Átlagos)! Magamról csak annyit mondanék el,hogy mindenkihez őszinte vagyok.kivétel nélkül! Nem azt mondom másoknak,amit hallani akarnak,hanem azt,amit gondolok! És az már nem érdekel,hogy ehhez mit szólnak az emberek! Mindenkinek annyi tiszteletet nyújtok,amennyit én kapok! Se többet,se kevesebbet! Igyekszem mindig kulturáltan viselkedni,és az intelligenciát is előtérbe helyezem! Elnézést a kisregényért,de csak így tudtam összefoglalni a dolgokat! Most előre szólok,hogy olyan válaszokat nem kérek,hogy: MERT TE IS OLYAN VAGY,MINT AKIK PRÓBÁLKOZNAK NÁLAD! Normális válaszokat kérek,hisz elvégre ez az oldal nem azért jött létre,hogy kigúnyoljuk az az embert,aki feltette a kérdést,hanem próbáljunk meg segíteni rajta!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!