Fiuk! Ti mennyi és milyen megaláztatásokon mentetek keresztül, mire nagyjából megtanultatok csajozni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 21:41
1/7 anonim válasza:
Nem számoltam, meg szerencsére sokra nem is emlékszem. Viszont most egy nagyon jó nő a feleségem.
2/7 anonim válasza:
Egy. Mondjuk én feladtam. Bár nem is volt megalázó.
3/7 anonim válasza:
Sokon, de még mindig nem tudok csajozni. Sajnos önmagát gerjesztő folyamat, ha megy több önbizalmad lesz jobban fog menni. Ha nem megy, csalódások érnek, kevesebb önbizalmad lesz, kevésbé érdeklődnek irántad. Utóbbi gyakoribb.
4/7 anonim válasza:
Ez alkat kérdése. Általában az a sikerese, aki tényleg ipari szinten tudja művelni. Ha napi 10 csajhoz odamész, az heti 70 próbálkozás és elég hogy 2 belemenjen, az már 2-vel több, mint amit a félénk halandók hoznak össze.
5/7 A kérdező kommentje:
hát én a nagy számok alapján toltam a csajozást, és nagyon fárasztó, mert mellette nem fejlődik az életed. :( Mert sajnos még mindig könnyebb csajokhoz odamenni, mint pl kondiba rohadni.
2014. ápr. 29. 21:50
6/7 anonim válasza:
Nekem nem az a bajom az ipari mértékű csajozással, mint neked, hanem hogy lélekölő.
Amikor megtetszik egy, végiggondolom, hogy milyen jók leszünk együtt, beleélem magam, szinte hívő leszek, aztán annyira lehangoló, ahogy 3 szóval elintéz...
Ez nem menne nekem napi 10-20-as szériákban.
Aki haverom viszont képes rá, az nagyon él és irigylem is emiatt.
7/7 anonim válasza:
6.,
értékelem a hozzáállásod, de ilyen számok mellett már nem élnéd bele magad annyira, azaz nem azt tapasztalnád nagyban, mint amit kevés emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!