Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek csak barátként...

Szerintetek csak barátként tekint rám?

Figyelt kérdés

Még újévkor (utolsó előtti újévkor) megismerkedtem egy lánnyal, csak beszélgettünk, de nem volt semmi. A tel számát sem kértem el...ráakadtam a facebookeon és bejelöltem.

Elég hosszasan chateltünk, és rákérdeztem, hogy volna e kedve meginni valamit? Erre ő írta, hogy persze, és kicsit később azt is írta, de csak barátként és hogy "nem tudja mit szólna a barátom".

Én erre jó sok röhögő smileyt küldtem, és írtam neki, hogy téged nem enged a fiúd kávézni másokkal? Ő rögtön reagált, hogy nemenem...

Na szóval ilyenkor tényleg csak barátként szeretne ismerkedni egy vadidegennel (kb 2 órát beszéltünk újévkor), vagy csak azért írta, hogy ne higyjem ribinek, amiért van fiúja és másokkal hajlandó ismerkedni?

A megérzéseim azt súgják, hogy tetszem neki, de nem tudom ez a baráti szöveg után...

2014. ápr. 29. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért, hogy ismerkedjen egy vadidegennel? 2 órás beszélgetés után hagyja ott a barátját és omoljon a karjaidba? És ha mondjuk összejönnél vele, akkor utána majd ráír valaki, 2 órát beszélget vele és az ő karjaiba omlik majd?
2014. ápr. 29. 19:44
 2/3 viktorvarga ***** válasza:

ha nem érdekelnéd nem menne az sehova.visszase írna.mond neki h neis mennyetek sehova mert meglát valaki..inkább mennyen el hozzád.este persze.

és ne hidd ribinek!!!:)

2014. ápr. 29. 19:45
 3/3 A kérdező kommentje:

1. nem érted.

Nekem az nem világos, hogy ilyenkor tényleg barátként gondol ismerkedni, vagy tetszem neki mint pasi. Őersze. hogy nem fog otthagyni egy kellemes jól eltültöt délután miatt.

Nekem ha volna barátnőm, nem nagyon kávézgatnák vadidegen nőkkel, max ha megtetszene vagy valami. A nőknél nem tudom hogy van ez, mivel nem vagyok nő.

2014. ápr. 29. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!