Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Facebook beszélgetés, csak...

Facebook beszélgetés, csak "kelleti" magát vagy barátként tekint?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel beszélgetek Facen... pár hónapja is dumáltunk már de volt egy pár hónap szünet.

Ujra beszélgetünk de amikor mondom neki hogy találkozhatnánk tereli a szót meg hogy "majd egyszer".

Aztán beszélgetünk beszélgettünk és mondott egy olyat hogy ő velem csak baráti kapcsolat...

Mire én hogy nem is ismersz stb esélyt se adnál...

Mi baj van velem stb.. semmi semmi baj velem mert akkor nem beszélgetne velem.

Na most akkor mit gondolhat?

Ja meg mondta hogy Bnőjével pasikról beszélgettek és hogy rólam is... de nem kell mindent tudnom...

2013. dec. 30. 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tetszel neki. Vagy a személyiséged (sem) tetszik neki.
2013. dec. 30. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:
ejtős duma.. ne könyörögj, te 1 tökös fazon vagy(vagy nem).. én a helyedben amikor a baráti kapcsolatot említette, mondtam volna, hogy veled? te hülye vagy ? :DD féle beszólást :) full barát zónás vagy.. sajnálhatod..
2013. dec. 30. 14:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát én oltom folyamatosan ez miatt hogy barátozott... és ez az hogy azokra ahogy reagál meg nem ugy tünik mintha barátnak nézne...

namind1

2013. dec. 30. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!