Van itt olyan nő aki megtehete volna, hogy "kigyúrtabb " magassab férfiak közül válasszon de mégis másmilyet választott?
Az olyan pasik sose tudtak vonzalmat kelteni bennem, hidd el, én is furcsállom, de nem tudok vele mit tenni. Bárki tetszik nekem csak azt kapom, hogy mennyire ronda, blabla.. de mindenkinek más az ideálja, és nem mindenkinek a külső. Engem az izgat fel, ha valakivel bármennyi időt végig tudunk nevetni, hülyéskedni, lazán beszélgetni (a komoly és kényes dolgokról is). Szóval a szerencsés adottságaimat, ami alapján "bárkit" választhatnék nem arra használom, hogy ezeket a tökéletes külsejű férfiakat szedjem fel, hanem minél több jó fej srácot ismerhessek meg.
22L
Igen, volt egy-két nagyon sportos, kifejezetten izmos srác, akik komolyan érdeklődtek irántam.
Az én előző választottam alacsony, kopaszodó, pocakos volt, a férjem velem egymagasságú, átlagos alkatú, de nem sportos. Nekem nem igazán tetszenek a kigyúrt izmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!