Most mégis mit csináljak?
Van egy fiú, aki tetszik és én is neki. Röviden annyi, hogy egy évig nem beszéltünk, mert bekavartak, de egy hónapja írt, hogy kezdjük újra az egészet, mert értelmetlennek tartja, hogy ilyen hülyeség miatt megromlott a kapcsolatunk. Ezzel egyetértettem, de most minden rendben volt, találkoztunk azóta többször is, minden olyan, mint régen volt. Persze még nem járunk, de úgy tűnik, hogy már elég közel vagyunk ehhez is...csak az a problémája, hogy most az utóbbi napokban nem igazán értem rá vele találkozni, mert ugye itt volt a húsvét, meg stb...de kétszer találkoztam vele, pedig alig volt időm. 5 percre azért volt rá időm. De haragszik, azt hiszi, hogy lerázom meg ilyenek, hiába mondom neki, hogy ez nem így van... Annyira evidens, hogy ő fontosabb mindenkinél, de kételkedik ebben, és az egyik fiúbarátomra is féltékeny, pedig nem adtam rá okot, mert nem is nyomul rám, mivel a legjobb barátom, ennek ellenére mégis féltékeny rá... Tegnap óta teljesen bunkó velem, és majd pénteken találkozunk. Nem tudom, hogy fog-e nekem írni addig, de ez elég rossz nekem.... Pénteken hogy mondjam el neki, hogy minden másképp van, mint ahogy azt ő gondolja?
Előre is köszi a normális válaszokat, és bocsi ha hosszúra sikeredett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!