Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem értem őt, ilyenkor mégis...

Nem értem őt, ilyenkor mégis mi van?

Figyelt kérdés

Egy sráccal megismerkedtem múlt héten egy buliban... Felkért táncolni, aztán meghívott egy italra. Beszélgettünk, aztán kiment cigizni, és onnantól kezdve nem láttuk egymást. Nekem nagyon szimpatikus volt, ezért bejelöltem, még aznap visszajelölt, majd másnap/harmadnap rám is írt. Azóta kétszer beszélgettünk, de mind a kétszer én írtam rá. Olyanokat írt nekem, h nagyon örült, h megismert engem, és legközelebb is nagyon szívesen találkozna velem, ha megyek újra oda bulizni. Én mondtam, h gyakran járok fel oda, és mivel ő is, ezért valószínű fogunk még találkozni. Viszont mindennek ellenére, az utóbbi két beszélgetésnél, amikor én írtam rá, kissé úgy írt vissza, mintha "kötelessége" lenne, és nem szívesen tenné ezt. Bár lehet csak én érzem így, de így érzem valóban. Először azt hittem, h a zh-ja miatt ilyen, és tanul, de a 3. beszélgetésünk a zh-ja után volt, és akkor is ezt éreztem... Most egyáltalán nem értem őt... ha szimpatiksu vagyok/voltam neki, akar még látni majd, felkért táncolni, meghvíott italra, beszélgettünk, akkor most mi ez a hirtelen pálfordulat? Kérlek segítsetek, nem bírok rajta kiigazodni!!!

16/L

2014. ápr. 28. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
úúh..Beszélj vele a VALÓSÁGBAN
2014. ápr. 28. 20:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem jössz be neki.
2014. ápr. 28. 20:59
 3/4 A kérdező kommentje:

a valóságbani beszélgetés nem lenne roszz ötlet, de egyelőre erre nem fog hamar sor kerülni, neki most voltak/vannak vizsgái, és én is el vagyok havazva, szóval mostanság nem fogok arra járni...

2. válaszoló: ha nem érdeklem őt, akkor miért mondott olyan dolgokat? vagy a fiúk szoktak csak úgy ilyeneket kommentelni?? és még mi nők vagyunk a félreérthetőek -.-

2014. ápr. 28. 21:34
 4/4 A kérdező kommentje:
*rossz
2014. ápr. 28. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!