Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudom, hogy nem szeretitek a...

Tudom, hogy nem szeretitek a barátzónás kérdéseket, de ilyenkor mégis mit kell tenni?

Figyelt kérdés
Nos, ugye ha az ember ismerkedni akar, általában ott kezdi hogy elkezd beszélgetni az illetővel, aki tetszik neki. Mindenki ezzel jön, hogy szólítsd meg, beszélgess vele. De engem ilyenkor mindenki elsüllyeszt a "barátzónába", és megjegyzem, lány vagyok, mégis mindig ez van. Azt szeretném kérdezni, hogy ez csak azért lehet, mert egyik fiúnak sem tetszettem (tehát, ha tetszenék nekik, akkor léptek volna), vagy esetleg ők nem tudják ilyenkor eldönteni, hogy én mit is akarok? Tehát mivel adom egyértelműen a tudatára, hogy nem csak barátkozni akarok? Persze nyomulni sem akarok, megjegyezném.
2013. okt. 13. 21:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Pedig a válasz pofon egyszerű: maradj NŐ. Így nagy betűvel. Ne akarj cimbizni velük. Ne dumáld ki a több csajt ha azon röhögnek. Ne akarj fiúsan viselkedni. Ellenben lehetsz vadító. Itt nem a kihívó ruhákról van szó vagy a ri..bancos viselkedésről, hanem elég egy kacér-félmosoly, egy fél csipőmozdítás, s legyél nagyon nőies. Ne kérdezd meg, hogy a haverja miért érzi magát rosszul, s ne akarj a barátja lenni. Amelyik srác érdekel, annak a szemében mindig NŐnek kell látszanod.
2013. okt. 13. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!