Megesett már olyan veletek, hogy bár nagyon kedveltetek, vagy nagyon tetszett nektek valaki, mégse kerestétek valami miatt?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Mi okból?2014. ápr. 29. 11:13
1/11 anonim válasza:
Most is ez van. Megbántott elég csúnyán, és ő is ugyanúgy kereshetne engem, mint én őt...
2/11 anonim válasza:
Ha tudnád...és azért nem keresem, mert beteg vagyok...aminek ráadásul nem éppen gusztusos jelei vannak jól látható helyeken, amitől meg akarom kímélni...szar, de ez van.
4/11 anonim válasza:
Köszönöm szépen, azon vagyok. :)
5/11 anonim válasza:
mert szerintem ö nem kedvel annyira engem, mint én őt
6/11 anonim válasza:
5: és? Udvarolj neki szépen, ahogy azt illik... az összes haverom is folyton azon sír, hogy nincs csaja, gazt meg egyik se vett senkinek már 5 éve legalább...
7/11 anonim válasza:
Igen, volt már. A külső nem minden.
9/11 anonim válasza:
Igen, volt. Sajnos nagyon makacs vagyok és arra vártam hogy majd ő keres, és mire észbe kaptam, már késő volt. Nagyon bánom, hogy ilyen hülye voltam....
10/11 PearlDiver válasza:
Azért, mert azt tapasztaltam, hogy megközelíthetetlen, és úgysem lenne esélyem. Most már persze máshogy gondolom, de megszívta, mert én boldog vagyok, ő meg nehezen talál társat :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!