Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van meg itt rajtam kivul...

Van meg itt rajtam kivul olyan srac, aki azt mondta egy lanynak akit szeret, hogy nem akar tole semmit?

Figyelt kérdés

Szoval nem merte beismerni az erzeseit.

19f

2014. ápr. 29. 08:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen o mondta, hogy tetszem neki, de en komolyabban erzek.
2014. máj. 3. 08:35
 12/12 anonim ***** válasza:

szerintem csak annyit mondj, hogy tetszik neked, vagy mit tudom én, nem kell rögtön szerelmet vallani, de csinálj valamit.

ha a lány elmondta, hogy tetszel neki, akkor nagyon tetszhetsz neki, mert különben nem hozta volna föl.

semmiképp se szalaszd el ezt a lehetőséget.

én írtam, hogy velem valaki csinált hasonlót, pedig tudom, hogy odáig volt értem, mégis egyszer csak visszakozott, elutasított. Engem teljesen padlóra küldve, mert láttam, hogy milyen csodálatos dolog lehetett volna ebből, és az ő lelki görcsei miatt nem lehetett. Tehát azt is vedd figyelembe, hogy a lánynak ezzel mit okozol, nem csak saját magaddal játszol ebben a történetben.

2014. máj. 3. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!