Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan tudom, hogy a fiú aki...

Honnan tudom, hogy a fiú aki írogat nekem, akivel beszélgetek, tényleg akar tőlem valamit vagy több lánynak is írogat?

Figyelt kérdés
Félek, hogy én megszeretem és őt nem is érdeklem igazából :( És honnan tudom hogy azért ír vissza ritkán mert más lánnyal jobban elbeszélget vagy mert nem ér rá?

2014. márc. 16. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azért ír vissza a ritkán mert mással is foglalkozik: elmászkál a géptől, zenét hallagat youtube-on vagy filmet néz. Ne parázz, az, hogy lassan válaszol nem jelenti hogy más lányokkal is beszélget.
2014. márc. 16. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Keylogger, esetleg ráállítod az MI6-ot.
2014. márc. 16. 22:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Én már jártam úgy, hogy nagyon tetszett egy pasi, de kicsit visszafogott volt pasi létére. 2x találkoztunk, mire leesett a tantusz.

Még a telefonszámomat sem kérte el...

2014. márc. 16. 23:38
 4/6 anonim válasza:

Én TUDOM hogy van olyan srác aki nem csak egy egyszerü bal**sz aki több lánynak irogat egyszerre úgy hogy nem is érdekli az a csaj.

Lehet hogy egy olyanal beszélgesz aki pont ezt teszi. De ha a barátommal aki pont egy lányak irogat azert mert tényleg megkedvelte és nem akar más lányt csak őt akkor bizony nagy mázlid van. Ha valaki lassan ír vissza az bőven lehet hogy azért van mert mással foglalkozik de kicsi az eséj hogy pont egy masik lánynak irogat. Amiatt meg hogy megkedveled es csalódsz amiatt ne aggódj, eleget tapasztaltam már ahhoz hogy tudjam hogy milyen mehezen es lsasan lesznek a lányok szerelmesek. Elöbb ismerd meg és derítd ki hogy tényleg valóban kedvel e téged.

2014. márc. 17. 00:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Van egy lány, akit itt ismertem meg. Van, hogy nem írok vissza neki azonnal, mert dolgom van, de komolyan gondolom vele. Sosem ismerkedtem még neten, kicsit félek is a dologtól, de amint kapok tőle egy levelet, fülig ér a szám :)
2014. márc. 17. 13:17
 6/6 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem is ezzel van problémám...

Regisztráltam még régebben a love.hu-ra és egy pasival elkezdtem kb. 4 napja beszélgetni tegnap már azt mondta hogy mindig rám gondol meg ilyesmi de félek hogy nem gondolja komolyan tudtok nekem abban segíteni hogy miből tudom meg hogy nem csak szórakozik velem? mert én tényleg egész nap rá gondoltam..

2015. febr. 23. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!