Honnan tudom, hogy a fiú aki írogat nekem, akivel beszélgetek, tényleg akar tőlem valamit vagy több lánynak is írogat?
Én már jártam úgy, hogy nagyon tetszett egy pasi, de kicsit visszafogott volt pasi létére. 2x találkoztunk, mire leesett a tantusz.
Még a telefonszámomat sem kérte el...
Én TUDOM hogy van olyan srác aki nem csak egy egyszerü bal**sz aki több lánynak irogat egyszerre úgy hogy nem is érdekli az a csaj.
Lehet hogy egy olyanal beszélgesz aki pont ezt teszi. De ha a barátommal aki pont egy lányak irogat azert mert tényleg megkedvelte és nem akar más lányt csak őt akkor bizony nagy mázlid van. Ha valaki lassan ír vissza az bőven lehet hogy azért van mert mással foglalkozik de kicsi az eséj hogy pont egy masik lánynak irogat. Amiatt meg hogy megkedveled es csalódsz amiatt ne aggódj, eleget tapasztaltam már ahhoz hogy tudjam hogy milyen mehezen es lsasan lesznek a lányok szerelmesek. Elöbb ismerd meg és derítd ki hogy tényleg valóban kedvel e téged.
Sziasztok!
Nekem is ezzel van problémám...
Regisztráltam még régebben a love.hu-ra és egy pasival elkezdtem kb. 4 napja beszélgetni tegnap már azt mondta hogy mindig rám gondol meg ilyesmi de félek hogy nem gondolja komolyan tudtok nekem abban segíteni hogy miből tudom meg hogy nem csak szórakozik velem? mert én tényleg egész nap rá gondoltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!