183cm magasság elég?
183cm átlag vagy kicsit magasabb ?
Ez már megfelel a csajoknak/nőknek vagy ők csak a magasakat keresik?
18/F
Attól függ, mihez. Az NBA-t például szerintem felejtsd el.
De a csajoknak elég, a 183 szerintem elég magasnak minősül. Nem vagy egy égimeszelő, de nincsen probléma.
Hát ha ilyet kérdezel, akkor én nem a magasságod, hanem az értelmi képességeid miatt aggódnék.
Tegyük fel, hogy a legtöbb lánynak a náluk legalább 5 cm-rel magasabb fiúk jönnek be. Ez talán nem túl elrugaszkodott. Szerinted hány olyan lány járkál a világban, aki maximum 178 centi? Segítek: ELÉG SOK.
A magyar férfiak átlagmagassága pedig 174,4 cm (tavalyi adat). Úgyhogy aggódás helyett inkább menj csajozni.
Nem ertem miert kerdezi mindenki h ennyi meg enny cm eleg-e a noknek:)
Csak nekem nem szamit milyem magas?Szerintem a csajok tobbseget pont nem ez erdekli elsonek:)
Ugyan ugy megelegednek egy 160-170 centissel is mint a mostani baratommal aki ket fejjel magasabb nalam en 158 vagyok,de nem a magassaga fogott meg hanem a szemelyisege:)
Nem a magassag dont egy kapcsolat elejen:)
Szerintem jó, legalábbis nekem megfelelőnek számít
17/L és 177cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!