A lányok őszinte véleményét kérem. Mi vártok, hogy ismerkedjen veletek egy 169 magas srác? Ez a magasság már kizáró tényező?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 20:45
1/19 anonim válasza:
sok az alacsony csaj.... sztem nekik sem kell 2m eres srác
2/19 anonim válasza:
ismerőseim között az összes jó csajnak hasonló magasságú barátja van
nekem esélyem nincs náluk
üdv,egy 190 cm magas srác
3/19 A kérdező kommentje:
Fura mait mondasz 2-es.
Utoljára egy kb. 158 magas lány küldött azzal, hogy hozzá alacsony vagyok.
Nem rinyálni akarok, csak érdekelne, hogy mit is gondolnak a nők valójában.
2014. ápr. 25. 20:50
4/19 anonim válasza:
Nekem alacsony lennel mert en 173 cm vagyok. Es szeretek magaysarkuban lenni :3 szoval vegyunk 180 cm nek. Es szeretem ha a ffi magasabb nalam joval
5/19 anonim válasza:
szerintem semmi gond nincs a magasságoddal, habár én 192 cm vagyok sok ismerösöm van aki ugyanilyen magas vagy alacsonyabb mint te, mégis van barátnöje.:)
6/19 anonim válasza:
Sok alacsony lány van. Bár megértem, ha olyan szép magas, jóképű férfit szeretnének, mint amilyen én vagyok, de szerintem azért veled is biztosan összejönnének néhányan.
7/19 A kérdező kommentje:
Én is így képzeltem el 6-os, tudod, komparatív előnyök, de egészen mást tapasztalok.
Jó fej vagyok, intelligens, kedvelnek is, de teljesen őszintén be is vallják, hogy a magasságom miatt nem kellek.
Ez azért furcsa nekem, mert az átlag nőknél így is magasabb vagyok. Elég nagy kiba.zásnak érzem, hogy ennyire nincs tűrésküszöbük.
2014. ápr. 25. 21:00
8/19 anonim válasza:
Én 165 cm lány vagyok és most a barátom pár cm magasabb nálam, tehát kb. olyan magas mint te. Most nem hordok magassarkut, és nekem tetszik ez a fiú annak ellenére hogy nem magas..sőt néha annyit aggodok, hogy komolyabb legyen a kapcsolat, mert még csak nem régóta járunk. Tehát nem kizáró tényező a magasság, max. nálad alacsonyabb lányok közül ismerkedj.
9/19 anonim válasza:
Minden csaj alacsony fiúval mászkál!Nézz már szét!Egy olyan 190cm-es kulák,mint én,kinek kell?Senkinek!Szedd már össze magad!
10/19 anonim válasza:
A korodat elarulod kedves kerdezo? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!