Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok őszinte véleményét...

A lányok őszinte véleményét kérem. Mi vártok, hogy ismerkedjen veletek egy 169 magas srác? Ez a magasság már kizáró tényező?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 25. 20:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

26, de ez tképp lényegtelen.

Amióta kipubertálódtam ez a probléma elkísér.

Ok, persze, a 173 magas lányt(fentebb) megértem, de a nálam alacsonyabb lányoktól némileg több megértést várnék.

Gondolom én vagyok a hülye...

2014. ápr. 25. 21:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Én 170-173 centi között vagyok (férfi) és azt veszem észre, hogy igenis számít. DE! Ez nem azt jelenti, hogy esélyed nincs, mert ettől bőven van, nekem is volt azért nő nem egy az életemben, csak néha melósabb. Ennyi, nem kell ráparázni szerintem.
2014. ápr. 25. 21:07
 13/19 anonim ***** válasza:
9-es ne aggodj én 3 évig jártam egy 190 cm fiúval, sokszor nem annyira fontos a magasság, meg lehet olyan lányt is találni, aki hasonló magas.
2014. ápr. 25. 21:10
 14/19 A kérdező kommentje:

12-es

Ez részemről sem rinya, elhiheted, hogy voltam már pár nővel. A kérdésem azért került erre a fórumra, mert én rugalmasabb vagyok a lányok külsejét illetően. Kis mell, rövid láb vagy laposa segg, azt mondom igyunk meg valamit és ha beindul köztünk valami, hát én nem leszek az elrontója.

Arra vagyok kíváncsi, hogy ugyanezt miért nem viszonozzák a lányok/nők?

Reméltem itt válaszol majd néhányuk és okosabban fekhetek ma le.

2014. ápr. 25. 21:12
 15/19 anonim ***** válasza:

155 cm magas lány vagyok.

Volt már 165 centis barátom és nagyon szerettem akkor, egyáltalán nem volt befolyásoló tényező a magassága. Mivel én is mindig alacsony voltam, még magassarkúban is (!), ezért megértem a problémádat.

Egyszer egy pasi nekem is bevallotta, hogy tetszem neki, aranyos vagyok, meg minden, de ő alapvetően a magas lányokba szerelmes és emiatt nem akarna járni alacsony csajjal. Nagyon rosszul esett, de túléltem.

Jelenleg 180 cm magas a barátom, de őt nem érdekli, hogy alacsony vagyok, mert én vagyok neki az igazi és elsősorban nem a külsőm miatt, bár nem tartom magam csúnyának, átlagos vagyok.

Tehát az a lány, aki bár alacsonyabb tőled és még ő cikiz a magasságod miatt, az nagyon a külsőre megy rá. Engem zavarna, megmondom őszintén, ha valaki azért akarna csak velem lenni, mert milyen magas vagyok. Így legalább biztos lehetek benne, hogy nem felületes a párom.

2014. ápr. 25. 21:18
 16/19 anonim válasza:
Örülj míg nem vagy 190 cm(mint én), városi buszokon mindíg bevágom a fejem és mindenhol hajolgatnom kell, amúgy a csajok bem magasság szerint választanak párt
2014. ápr. 25. 22:16
 17/19 anonim ***** válasza:
14- viszonozzák a lányok is, csak te épp nem tetszettél, nem fogtad meg őket, nem indult be köztetek a kémia, de nem kimondottan a magasságoddal volt gond. Ugy egyben általánosságban nem jöttél be nekik, a kisugárzásod, a dumád, mert ha csak egy valami is megfogta volna őket, akkor a többi jópár hibádat is elfogadták volna. De ne aggodj, lesz olyan akinek bejössz.
2014. ápr. 25. 22:23
 18/19 A kérdező kommentje:

Mondasz valamit 17-es. Még van remény hogy tényleg alles zusammen voltam szar és nem 'csak' a magasságom :)

Meglepően elszomorító, mégis megnyugtató.

2014. ápr. 25. 23:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Most lattam nemreg egy alacsony (en 165 vagyok, ö meg nalam is picit alacsonyabb volt) spanyol pasit, akinek brutal szemei voltak, es a magassaga ellenere ferfiasabb volt, mint mas 180 centis sracok... En is a magasabbakra bukom, minimum legyen olyan magas, mint en, de ennek a spanyolnak lehet, adtam volna egy eselyt...:D

23L

2014. ápr. 26. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!