Komolyan ennyire lesüllyedt a férfi nem?
Ismerősök mesélték milyenek a nők a társkeresőkön. Szégyelltem magam helyettük is. Kicsit kíváncsi lettem és volt szabadidőm.
Beregisztráltam koros néni ként. Képet is mutattam meg minden. Legalább 200 férfival beszélgettem igaz nem sokáig mert hamar kiderült a férfi nemnek is van mit szégyellni!
Legalább a 80 ha nem 90 % meghúzta volna a nénit aki nem szexi meg vigyázni is kell már a csontjaira meg a protkó is hamar kiesik ha ugrál.
Komolyan ilyen mélyen vagyunk? Szóljatok hozzá! :D
Hány éves néninek adtad ki magad?
50-es, 60-as, 70-es, esetleg több? Milyen képet raktál be? Manapság a pasik gerjednek a milfekre...
Nem írnám le de mondjuk úgy, hogy nagymamámat játszottam és nem tizenéves vagyok! :)
Nem akarom,hogy valaki rákeressen, szerintem kevés olyan korú van fent :D vagy nincs is.
20-as van igazad,hogy tiszteletlen voltam kicsit de a kíváncsiságom nagyobb. És amiket írtak így nekem, na ahhoz az én bűnöm semmi! :)
Na meg nem is nyúlj hozzám! Köszi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!