Komolyan ennyire lesüllyedt a férfi nem?
Ismerősök mesélték milyenek a nők a társkeresőkön. Szégyelltem magam helyettük is. Kicsit kíváncsi lettem és volt szabadidőm.
Beregisztráltam koros néni ként. Képet is mutattam meg minden. Legalább 200 férfival beszélgettem igaz nem sokáig mert hamar kiderült a férfi nemnek is van mit szégyellni!
Legalább a 80 ha nem 90 % meghúzta volna a nénit aki nem szexi meg vigyázni is kell már a csontjaira meg a protkó is hamar kiesik ha ugrál.
Komolyan ilyen mélyen vagyunk? Szóljatok hozzá! :D
Mindig is gyanítottam, hogy a társkereső egy marhaság (mindkét nemre értve) összességében.
És hány évesek voltak ezek az egyének? Átlagban is jó.
Mielőtt még elkönyvelnélek komplett idiótának, mekérdem hogy jól értem-e.
Beregisztráltál egy társkeresőre ahol koros néninek adtad ki magad, és a férfiak 90%-a meg akart téged húzni és azt is írták hogy nem vagy szexi, és vigyázniuk kell majd a csontjaidra, meg ha ugrálsz kiesik a protkód?
Ezeket én írtam, hogy milyen kis balesetek történhetnek! XD
Szerintük jól tartom magam! :D
Most eszembe jutott lehet itt valaki elolvassa és rájön ő is beszélt velem! :D
És hány évesnek adtad ki magad?
Csak azért vagyok kíváncsi a részletekre, mert kissé hihetetlennek találom a sztorit azzal a kivétellel, hogy biztos vannak regelve ilyesmi alakok mint amiket leírtál.
Én pl. biztos nem regisztrálnék ilyen fosokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!