Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bátortalan lehet, vagy én...

Bátortalan lehet, vagy én gondolom túl a dolgot?

Figyelt kérdés
Facebookon ismerősök lettünk egy sráccal, eltelt egy kis idő, tetszett pár kép,zene amit kitett pár nap alatt belájkoltam, és arra reagálva belájkolta egy-két képem.eltelt egy kis idő, és ugyanez. :) Én nem lájkoltam be a fényképét, illetve nem is stílusom a ráírogatás mert akkoriban volt barátom (nem volt kint, szóval nem láthatta) de már szétmentünk. Nemrégiben volt a névnapja, felköszöntöttem, és azzal együtt megint belájkolta egy fényképemet... Tudom, kissé szánalmas ez a leírás, és körülbelül 12 évesnek néztek ezek alapján, de hátha esetleg valaki élt át hasonló szituációt, vagy csinált hasonlót!! Bátortalan, vagy csak simán tetszett neki a képem és ennyi? Miért nem ír rám? Azt vallom ha valaki valamit akar megtalál. :) Köszi a válaszokat, akiknek a válasza cseszegetésből állna, kösz nem vagyok rá kíváncsi, akármekkora szánalmas kis "tinik__rvának" néztek! :)
2014. ápr. 27. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:

takarodj már..

kis 13 éves

2014. ápr. 27. 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:
írj neki ha érdekel a srác, ha meg ne akkor meg ne, mi ebben a nehéz?...
2014. ápr. 27. 15:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Kösz első, értékelem a humorodat ;) Kár hogy 13 is elmúltam már.. :D
2014. ápr. 27. 15:54
 4/6 anonim válasza:

Én nem a személy iránti vonzalmamat fejezem ki egy like-al, de lehet, hogy ő igen.

"Ha valaki akar valamit megtalál"

A leírásból az jött le, hogy neked bejön, szeretnéd ha rádírna, beszélnétek stb.

Szóval te akarsz valamit. Akkor miért olyan nehéz ráírni?

2014. ápr. 27. 15:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Mert, nem tudom pontosan, hogy ez a szokásos, hülye lájkolgatós dolog e mint a legtöbb embernél, vagy tényleg tetszhetek neki, meg ezek szerint érdeklődéssel tekint rám, ha a névnapi köszöntő után az oldalamra tévedt. De ugy tűnik ugyis nekem kell írnom:)
2014. ápr. 27. 15:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Az ismerkedésnek többek között az a célja, hogy neked szimpatikus emberekről kiderítsd, vajon te is szimpatikus vagy-e nekik.

Nem úgy működik, hogy "na ő tuti belém van zúgva, akkor írok neki".

Ha nem tetszel neki akkor sem szakad rád az ég, de sosem fog kiderülni sem ez, sem az ellenkezője, ha nem írsz neki...

De ha meg a "vallásodhoz" akarod magad tartani, akkor egyáltalán minek rugózol ezen? Ha akar majd ír, nem igaz?

Agyam elszáll ettől a gondolkodásmódtól!

2014. ápr. 27. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!