Csak szerintem kevés az értelmes nő?
Figyelt kérdés
F**zbook, valovilag, p**samagazinok, ugyanolyan ruhakat hordanak, levakolt arc, celok hianya, tengnek-lengnek a vilagban, persze ajulasig inni az vagany.2014. ápr. 27. 00:23
11/16 anonim válasza:
Miért kell ilyen szinten általánosítani? Egyébként van sejtésem, hogy melyik típusra gondoltál, még lányként sem igazán bírom tolerálni őket. De vannak még normálisak is, csak nehezebb észre venni őket, mert nem tűnnek ki a plasztikok közül.
21L
12/16 anonim válasza:
#11: és hogy vegyük észre őket?
13/16 anonim válasza:
Nyisd ki a szemed!
Ne legyél már ennyire fogyi! -.-' Attól még, hogy kérdezős oldal, nem muszáj azt is megkérdezni, mennyi 1+1...
14/16 anonim válasza:
És mégis erre a típusra gerjednek a pasik...mindegyik aranyoskedvesnormális barátnőt akar, kivéve, amikor a morrisonsban "beleszeret" egy cici-fenék kint asztalontáncolós lányba, akkor hirtelen hű de nem fontos ez a barátnőkeresés, és az alkalom el is van szalasztva...
15/16 anonim válasza:
Én értelmes vagyok, csak félek asszimilálódok a sok kretén között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!