Csak szerintem kevés az értelmes nő?
Figyelt kérdés
F**zbook, valovilag, p**samagazinok, ugyanolyan ruhakat hordanak, levakolt arc, celok hianya, tengnek-lengnek a vilagban, persze ajulasig inni az vagany.2014. ápr. 27. 00:23
2/16 anonim válasza:
szerintem meg kevés az értelmes emberi lény
még szerencse, hogy én különleges, okos, humoros, és hasznos egyed vagyok
3/16 anonim válasza:
Nem kevés, csak nehéz őket észrevenni, mert nem hívják fel a figyelmedet a kilós vakolattal meg ilyen-olyan viselkedéssel.
4/16 anonim válasza:
Körübelül annyira kevés az értelmes nő, mint amennyire kevés az értelmes férfi...
6/16 anonim válasza:
#4 jól beszél... Alig látok értelmes lányokat, azok is mind foglaltak évek óta. Persze, miért is lennének értelmes lányok, amikor alig van igény rájuk. A többségnek a hülypcsa kell sajnos
7/16 anonim válasza:
Rám egyik sem igaz,egyedül a facebook-ot használom,ott tartom a kapcsolatot a baràtnőimmel főleg,de mégsem találok egy rendes és helyes pasit se,pedig azt mondják szép vagyok...ennyit erről...
18/L
8/16 anonim válasza:
Talán nem a Való Világban meg a Facebookon kéne értelmes lányokat keresgetned ,hanem sportklubokban,igényes szórakozóhelyeken ne adj' Isten könyvtárban,színházban.
9/16 anonim válasza:
#7: most fognak jönni a privátok sorban egymás után :D
10/16 anonim válasza:
4-es egyetértek! Egyébként valaki lehet attól értelmes, hogy ad magára és van stílusa. Rossz helyen keresel, az meg már a te hibád, hogy a plázacicàkat veszed észre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!