"Bocsi, de van barátom" az esetek hány százalékában lekoptatós szöveg?
"ez shit teszt ilyenkor azt kell mondani, hogy ki kérdezte vagy pedig hogy jaj de jó, nekem is van barátom, mindig jön velem sörözni. "
Az ilyet esélyes, hogy elküldeném a rütykös k__urva nénikéjébe, ha meg tovább akadékoskodik, akkor még pofont is kapna.
Szerintem 100%-ban ez egy tipikus lekoptatós szöveg. Ha nekem egy lány ilyet mond, nem próbálkozok nála, ha van barátja, ha nincs.Pontosan azért, mert tudom, hogy ez egy lekoptatós szöveg.
Ha egy lány ilyet csak azért mondana nekem, hogy "próbára tegyen", az nem normális. Azzal csak azt árulná el, hogy egy ócska ribizli, akiben nem lehet megbízni. Most komolya, milyen gerinctelen hozzáállás már így próbára tenni egy pasit? Hagynám a fenébe az ilyen lányt, nézzen utána gyávának, nem bánom. Undorító az ilyen, már ha van.
Nem mindegy?
Két dolgot jelenthet.
1 Tényleg van barátja, ezért ilyenkor tisztességes lány nem ismerkedik.
2 Nem akar ismerkedni.
Kár azon töprengeni, hogy miért mondja ezt valaki. Keresni kell olyat aki szívesen megismerne.
Én lekoptatós szövegnek használom. Szép vagy nem szép dolog, ez érzem a legkíméletesebbnek. Tényleg nem szeretném megbántani a másikat, de valahogy tudtára kell adnom, hogy nem szeretném, ha próbálkozna.
Ha csak annyit mondok, hogy "bocsi, de nem szeretnék ismerkedni" vagy "bocsi, de nem érzem azt a kis pluszt", akkor meg magyarázkodhatok, hogy miért nem. Meg utána jönnek azzal, hogy, de próbáljuk meg azért... Ezt meg sokkal kínosabbnak érzem.
Az meg, hogy valaki így teszteli a férfiakat, nem normális. -.-
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!