Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Aki nem keres, azt nem érdekle...

Aki nem keres, azt nem érdekled. Van benne igazság?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 26. 20:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Arról, hogy az elején sokat keresett, találkoztunk, írt stb, most viszont elég elfoglalt és így szerintem nem ér rá. Mármint eddig is dolgozott, de szakított rám időt, most viszont nincs olyan helyzetben, hogy tudjon. Én ezzel tisztában vagyok, meg is értem, de volt, hogy két hétig rám se bagózott...Mind idáig ilyet nem csinált...Meguntam, hát rávettem magam, hogy írok neki. Beszélgettünk elég hosszasan, aztán taliztunk is. Utána megint nem jelentkezett, majd írt és taliztunk, de elég fura volt, zavarban volt, sokat nézett lefelé, mint aki nem tud mit kezdeni magával, de persze kedves volt, csak máskor többet mosolyog. Igaz, fáradt volt. Nem értem, hogy miért van ez? Kényelmetlenül érezte magát, mint aki izgul, pedig már egy csomószor taliztunk, mégis olyan volt, mint ha első tali lett volna.
2014. ápr. 26. 21:15
 12/13 anonim válasza:
Ok
2014. ápr. 26. 21:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem így van. Én is ismerkedek egy lánnyal, nagyon megszerettem, utolsó két alkalommal én írtam neki... Ő nem keres. Nem vagyok én utánfutó, hogy folyamatosan zaklassam. Ha érdekelném, jelentkezne. Nem jelentkezik, ergo nem érdeklem.
2014. ápr. 26. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!