Fiúk! Van ideálotok? Mi a legfontosabb? Arc, test?
Figyelt kérdés
Milyen arcberendezés a legszebb szerintetek? Dobhattok képeket is a számotokra ideális nőről.2014. ápr. 26. 19:07
1/15 CptTomato válasza:
Nállam az arc a legfontosabb...
utánna az összhatás.. mennyire nőies...stb
arcra ilyen az ideálom (a teste nem kéne a nőnek)
3/15 anonim válasza:
Nekem nincs de tetszik az ha, van egy olyan kisugárzása ami megfog, esetleg szép szemei, főleg ha eléri azt hogy ne nézzek lejjebb,(XD ez kicsit hülyén hangzik de szerintem jol megfogalmaztam a lényeget), meg legyen csinos. (pontosabban ne legyen bányarém). 16/F
4/15 anonim válasza:
Én nagyon válogatós vagyok, de nincs olyan, hogy ideálom. Amire azt mondhatnám, hogy plusz dolog, és fontosnak tartok, hogy sovány legyen, de formás, főleg a feneke (kis mell egyáltalán nem hátrány) és szép arca legyen. A szép persze relatív. Ami még nagyon fontos, hogy szép haja legyen, a színe is mindegy (mondjuk én megőrülök a vörösekért:D).
6/15 anonim válasza:
Nagyon sok karakterű arcberendezésű ember van , ebből kifolyólag sok fajta tetszik.
alakról annyit mondanék h a sportos testalkatúakat szeretem a vékonyabbakat, ez nem csontvékonynak értendő ahogy egyesek értik.
őszintén szólván nekem az arc is és a test is fontos. Nem létezik az egyik a másik nélkül nálam.
7/15 anonim válasza:
Ja és olyan tekintete legyen, ami megfog.
8/15 anonim válasza:
Arc, test (a mell nem olyan fontos, de a feneke legyen szép kerek), és személyiség. Nagyon számít, hogy tudjak vele beszélgetni, és legyen sok közös téma.
9/15 anonim válasza:
na találtam egyet! :)
ő pofira meg testre is nagyon baba :)
10/15 anonim válasza:
ja b**assza meg a link lemaradt [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!