Főleg lányok, de fiúk is írhatnak ezzel kapcsolatban, bármi jöhet. Mit gondoltok?
Van egy lány aki tetszik, néhányszor beszéltem vele neten, aztán valahonnan megtudta, hogy belezúgtam. Aznap este beszéltünk és megkérdezte, hogy igaz-e én mondtam, hogy igen. Erre ő azt válaszolta, hogy ne legyek belé szerelmes. De viszont suli miatt elég sokat látom, és néha összenézünk, néha figyel stb. Ez most mit jelenthet??? Azóta nem is nagyon közeledtem hozzá, leszámítva, hogy az említett beszélgetés után pár nappal volt a szülinapja és vittem neki egy adag Merci csokit :)
Egyébként 16/F, okos srác vagyok, jó tanuló, [angol nyelvvizsga (B2),] átlagos kinézet, beszélgetésekben vagy az van, hogy én is részt veszek rendesen, vagy csak hallgatok és párszor odaszólok, viszont akkor mindenki hal a röhögéstől (:D), ill. eddig nem ismertem a lányt(ő most elsős a suliban, én 2-os). Ha eddig elolvastad köszi!
Valószínűleg semmit sem jelent, hogy összenéztek párszor... Csak beleképzeled...de ez természetes, reménykedni szeretnél :)
Azt hiszem, hogy az hogy azt mondta, ne legyél belé szerelmes, azt úgy is gondolta. De nem ismerem a hátterét hogy miért meg minden.
Szerintem hívd el egy randira. Hátha igent mond :)
Akkor vagy csak nem mert kikosarazni, vagy nem volt benne biztos hogy akarja vagy nem.
Vagy úgy is lehet felfogni...hogy hallgatás beleegyezés xd
...Írásban próbáltad már? :DDD
csakhogy senkit nem érdekel milyen okos vagy, amiket felsoroltál azok alap dolgok
beszélgess vele és érezze jól magát veled, ennyi kell.
és ne legyél bele szerelmes mert azzal csak megijeszted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!