Van egy zavaró osztálytársam, mit kezdjek vele? (többi lent)
Korosztály 19.
Év elején kerültünk egy osztályba, azóta folyton bámul, és ez a bámulás az utóbbi időben még gyakoribb lett. Folyton mereszti rám a szemeit...
Egyik nap is összenéztünk a sráccal, de akkor olyan csúnyán nézett... azért flörtölni mosolyogva szoktak, nem?
Beszélgetést is mindig én kezdeményeztem, aztán ha jött valaki más, egyből hozzáfordult... pedig év elején kiderült, hogy van közös érdeklődési körünk is.
Bonyolította a helyzetet, hogy belémszerelmesedett egy másik srác (szintén oszt.társ), és mivel őt nem szerettem, nem jártunk, de nagyon szenvedett a visszautasításom miatt (kb. olyan érzékeny, mint egy lány, és kitartó, utána hónapokig próbálkozott még).
Most mit csináljak? Nekem nagyon tetszik a srác, de hogyan tovább? Egyáltalán van egy kevés esélyem?
Áá de nem vagyok olyan bátor... egy világ törne bennem össze, ha nemet mondana és még ki is nevetne :(
Meg nem maradunk annyiszor kettesben.
Amikor azzal a fiúval, aki szeretett ismerkedtünk, nagyon sokat hiányzott, heteket folyamatosan, de nem hinném, hogy emiatt, szeret lógni, mint mindenki :D
Meg a féltékennyé tevés nem az én pályám, nem hiszem, hogy bejönne.
Majd megpróbálok vele többet szemezni meg beszélni, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!