Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok miért nem akarnak...

A lányok miért nem akarnak ismerkedni sem velem, ha megírom előre, hogy ronda fiú vagyok, miért kell folyton azt hazudnom, hogy nem vagyok ronda, amikor ez nem igaz?

Figyelt kérdés
Én azt hittem a lányok értékelik az őszinteséget. Jó lenne, ha lenne lány, aki elfogadna ronda fiúként. Külsőre értéktelen vagyok, de tudom, hogy belül sok értékem van, ami a legtöbb emberben nincs meg.
2014. ápr. 25. 20:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Háát csúnyán bánt el veled a természet, ráb***asztál. _Sajnálom keress valami hajléktalan nőt.
2014. ápr. 25. 20:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Lehet fontos hogy jól válassz, mert ha te magadat 4-esnek titulálod akkor 2-es lánynál probálkozz és kicsit legyenek már intelligensebbek is, egy intelligens, normális lány nem küld el durván, akinél ez a szinvonal, azzal jobb is hogy nem jártál, azok elég buták lehetnek, olyan kis plázacicák az alsóbb kategóriából.
2014. ápr. 25. 20:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Mutassatok egy k"rva képet, akkor legalább lehetne pontosabb véleményt mondani.
2014. ápr. 25. 21:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Egyrészről tényleg elküldik az embert még a normális lányok is, ha az ember ronda, másrészt én pl a 10-es skálán 0 vagyok.
2014. ápr. 25. 21:11
 15/21 anonim válasza:

Öltözködj jól(már ha megteheted)!Hallottál már arról,hogy a ruha teszi az embert?Mondjuk nehéz ezt így megmondani kép nélkül,nem tudom mit tartasz magadban/tartanak benned rondának.Az arcod?Mert például az én barátnőim ha látnak egy nem annyira esztétikus arccal rendelkező pasit,aki divatosan öltözködik,akkor már ronda helyett rögtön közepesnek találják,mert jó a stílusa.Ha mondjuk duci vagy,akkor próbálj meg fogyózni,nem lesz rögtön hatása,de valamikor el kell kezdeni!Sajnálom,hogy ilyeneket kell írnom,mert az lenne a jó,ha valaki magadért szeretne és nem azért,mert jóképű vagy,vagy jól öltözködsz,de ilyen a mi társadalmunk.Minden a külsőség.Nem leszek képmutató és én is elmondom,hogy nem jönnék össze senkivel se,aki nem tetszik nekem.Nem kell feltétlen jóképűnek lennie,csak fogjon meg valami benne.De ha nem,akkor nem.Ha gondolod küldj egy képet,és megpróbálhatok segíteni neked,hogy hogyan javíts egy kicsit a külsődön,hogy a saját önértékelésed is egy kicsit rendbe jöjjön!:)

17/L

2014. ápr. 25. 21:21
 16/21 anonim ***** válasza:

Mert azt hiszik, hogy minden a külsőben rejlik. Pedig NEM! Majd egyszer Ők is rájönnek, hogy a belső sokkal fontosabb. És igen is fontos az őszinteség!És egy rendes lány értékeli is. Ami nagyon zavar, mikor a kis 14-5 éves buta p*csák kinevetik, kicikizik a külsőleg nem egy 10-ből 10-es fiút. Lehet valaki külsőleg 10-ből 10-es, ha belül egy senki. Persze ilyen fiúból is van, aki csak a külsőt nézi. De ebből komolyabb kapcsolat, hosszútávon nem lesz. Egymást kell értékelni összességében, és nem egymás külsőjét, amit mindenféle sminkkel, plasztikával alakítgatnak.

Én se tartom magamat egy gyönyörű lánynak. De inkább vagyok ilyen, mint mű.

2014. ápr. 26. 01:22
 17/21 anonim ***** válasza:
Soha nem volt barátnőm, mert én is ronda vagyok, de a kűlsőm miatt gondolom nem is lesz, pedig ápolt vagyok, mind hiába.. 17/F
2014. ápr. 26. 09:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Egyébként meg, aki ronda az hiába csinál bármit is a lányok, ugyanúgy visszautasítják a kinézete miatt... Átlagos telt lányoknál próbálkoztam, akik a kűlsőm miatt visszautasítottak... 17/F
2014. ápr. 26. 10:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Mert felszínesek és anyagiasak, ilyen egyszerű. A jó külsőn és egzisztencián kívül semmit nem értékelnek, az őszinteséget mégúgyse. Ahogy írták előttem, mindig vissza fognak utasítani.
2014. ápr. 26. 13:11
 20/21 anonim ***** válasza:
ja. de ha meglátsz egy ronda csajt akkor már te is menekülsz -.-"""""""""""
2014. ápr. 26. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!