Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt Jobbikos lányok?

Vannak itt Jobbikos lányok?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, mert újabban egyre több helyen látom őket, és örömmel tölt el.

Persze, ha még nem meritek kiírni, hogy azok vagytok, írhattok privátot is.

Úgy 15-20 éves korig gondoltam...

2014. ápr. 25. 10:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én is Jobbikos vagyok, szintén Borsodból.

19/L

2014. ápr. 25. 11:26
 12/19 anonim ***** válasza:
17%

A politika arra van, hogy széthúzást generáljon az emberek közt, hogy ne a fontos kérdésekkel foglalkozzanak, hanem egymással.

Ez csak az én véleményem, de szerintem erre a legagresszívabban a jobbikosok vannak rá állva. Így aki ennyire az erőszak illetve az agresszió híve, azt jobb nem párkapcsolatba invitálni azt hiszem.

Nem akarok vitatkozni ezen, csak leírtam ami szerintem van...

2014. ápr. 25. 11:31
 13/19 anonim válasza:
Jelen:)
2014. ápr. 25. 13:38
 14/19 A kérdező kommentje:
#10 és 11-es kommentelők: Igen, hát az tényleg nem meglepő. Lassan az lesz, hogy aki nem jobbikos ott, azt kinevetitek :D
2014. ápr. 25. 17:34
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem nevetjük ki; csak látjuk mennyi semmirekellő c*gány van akik a rendes emberek adójából élnek meg, meg még van pofájuk háborogni, hogy ők hátrányba vannak, mikor megkapták a vetőmag meg állatokat a pénzgyűjtés után, nem elültették meg felnevelték a háziállatokat, hanem még másnap pénzzé tették, na akkor mit panaszkodnak? Nem mi is akarnak jobb életet, csak a pofájuk nagy, hogy ők a kisebbség, holott már lassan többen vannak mint a normális valamire való emberek.

És akkor a fehér ember meg nem mer egyedül kimenni az utcára este, mert fél tőlük, mert azok meg mindig bandába járnak, az ember a saját lakóhelyén nincs biztonságba, akkor jóhogy nem Fideszes vagyok, hogy őket támogassam, hogy megemeljék majd nekik a segélyt.

Azért nincs kinevetve aki nem jobbikos, de a jobbikosokat is meg lehet érteni, amúgy meg pont a jobbik az összetartást képviseli, nem a széthúzást..

23/N

2014. ápr. 25. 18:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, de lehet rossz helyen lakom... erre a lányokat abszolút nem érdekli semmi a napi 5 sorozaton kívül. 24f É-Somogy
2014. máj. 13. 01:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Off: nevetséges hogy valaki még mindig a nácikhoz hasonlítja a jobbikosokat... gratulálok akkor nektek sikeresen átmosta az agyatokat a f@sszopó fidesz, elérte hogy a sok birka fejében ez a sztereotípia legyen.
2014. máj. 13. 01:45
 18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: igazad van. A Jobbik már rég bizonyított, hogy nem náci.
2014. máj. 13. 01:55
 19/19 anonim ***** válasza:

tele van velük a gyk....

vagy az mind fiú lenne?

no mindegy. nem náci a jobbik, csak fejjel mennének a falnak!

2014. máj. 13. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!