Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért viccelődtök folyton a pênisz méreteken?
Figyelt kérdés
Lányok mindig viccelnek folyton a mérettel. Ez azért van mert ennyire fontos nekik? És lenézik a kisebb méretű pasikat? nekem 14,5 cm és én vagyok az egyetlen aki nem nevet ezeken a vicceken mikor társaságba szóba kerül. Van emiatt komplexusom. Szóval, lányok ilyenkor azért szórakoztok ezen ennyire mert ennyire fontos nektek? 22/F2014. ápr. 24. 21:44
2/6 anonim válasza:
Kívánják azt a 14,5 cm-t, ezért poénkodnak. Te poénkodj a mellméretükön, vagy a nagy seggükön. :D rögtön nem fognak nevetni...
Amúgy meg a normálisabbnak nem számít a méret, mert pontosan tudja, hogy nem feltétlenül jó a nagyobb méret.. :)
4/6 anonim válasza:
Én ezen pasik előtt sose viccelődök, pont azért mert sose lehet tudni.. Lányok előtt max, viszont ha olyan fiúval akadok össze akinek kicsi, azért nem szakítok, nem is mondok semmit.
A volt barátomnak ráadásul sztem 12 körül lehetett, és fantasztikus volt az ágyban... Úgyhogy aki ezen annyit viccelődik, meg kicikiz miatta, az annyit is ér...
5/6 anonim válasza:
14,5 az pont tökéletes méret. Nem kicsi, nem nagy. Semmiképp se szégyelld! Haverok előbb meg simán mondd azt, hogy 18.( a pasik úgyis mindig kamuznak erről, tapasztalat)
6/6 anonim válasza:
Hidd el, sok nő örülne olyannak, mint amilyen neked van, ami amúgy sem kicsi. És inkább legyen ügyes, mint nagy, hiszen sok nő nehezen képes egy nagyobb méretet befogadni, mint ahogyan én is. Elég kellemetlen/kényelmetlen volt, mikor ilyen barátom volt, hogy szinte minden egyes együttlét fájdalommal kezdődött, még ha nem is tartott sokáig, az izgalomból, ami addig meg volt, valamilyen szinten elvesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!