Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy nagyon helyes és okos és...

Egy nagyon helyes és okos és jófej pasinak miért lehet önbizalomhiánya? Vagy csak megjátssza az ilyen ember szerintetek?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 21:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A külső még saját magunknak se minden. Vagy nem hiszi el magáról, vagy tényleg csúnyán pofára ejtették már, és ezért fél.

Engem pl mindig nagyon rondának mondtak iskolás koromban az osztálytársaim, pedig nem voltam az. Most meg kifejezetten szépnek tartanak (nem ők)... De ha valaki így nő föl, akkor van hogy elhiszi, és nem tudja ezt levetkőzni még évek múlva sem. Nekem sikerült, bár máig zavarba jövök, ha dicsérnek, pedig már rég nem vagyok iskolás.

Az értelmi képességeimmel is láttak gondokat, sose voltam jó tanuló, de volt olyan barátom aki állította, hogy okos vagyok (több is). Ezt mondjuk én is nehezen hiszem el :D

Szóval lehet valóban önbizalom hiánya. Lehet neki is nehéz gyerekkora volt, vagy tényleg nagyon megbántották, megalázták.

2014. ápr. 24. 21:44
 12/12 anonim ***** válasza:

#10-nél a pont. Én kaptam már mind a 3 jelzőt, de egyikben sem vagyok biztos. Ezeket nem tudom megítélni magamnak elvégre. És bőven van okom kételkedni ezekben. A mai napig képtelen vagyok odamenni másokhoz ismerkedni, akár barátilag, akár nőügyileg. Lehetetlen. :\ Ha odajönnek hozzám, az oké, az más.

23/F

2014. ápr. 24. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!