Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 16 eves vagyok és meleg. Hogy...

16 eves vagyok és meleg. Hogy mondjam meg masoknak?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 24. 19:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

hát persze, de nincs ebben semmi csoda. akkor itt az ideje, hogy kiderüljön, valóban a barátai-e. ez nem egy olyan dolog, amit majd a sokszor hangoztatott, de igen téves elgondoláson alapuló 4 fal közötti magánügyként lehet kezelni. már írtam sztem, de rengeteg nagyon egyszerű és hétköznapi plédát lehetne hozni erre, de mondjuk ha van egy házibuli, ahova mindenki viszi a csaját, akkor egy titkoska melegnek az belefér és akkor is nagyon jó barátainak fogja tartani a többieket, ha ő nem visz senkit (vagy álbnőt visz), de majd valahogy kimagyarázza? nem az lenne a jó barátság, ha tudnák a dolgot, és pl te is vinnél magaddal fiút, és ezt a legnagyobb természetességgel kezelnék?

Akkor én érzem eltévedettnek magam, de valahogy nem tudom jóbarátoknak tartani az olyanokat, akik előtt az életem egyik legfontosabb részét meg kell játszanom, letagadnom, stb.

2014. máj. 10. 10:22
 22/24 anonim válasza:
Én mindenképpen várnék vele. Én 17 vagyok és szinte senki nem tudja rólam hogy meleg vagyok. Várj te is lesz még időd csak ne cseszd el...mert sokan elítélhetnek. (szerintem)
2014. máj. 26. 22:56
 23/24 anonim ***** válasza:

lesz még ideje, persze, csak ez egy olyan dolog, amit jobb előbb, mint később. aztán ezen az alapon majd lesz 30 éves is, amikor meg már úgy gondolja, hogy most már minek, mert jobb ez így mindenkinek. szóval elismerem, nem könnyű, viszont akik korábban átesnek rajta, sokkal könnyebben kezelik a helyzetet ill. őket is a környezet.

Ismerek én olyan 27 éves srácot is aki még mindig azzal eteti magát, hogy ő nem akarja ezzel terhelni a szüleit, meg hogy ő nem is meleg csak a fiúk jönnek be neki (csajjal még életben se volt, de fiúval meg kb napi szinten), és hát én elég kétszínűnek tartom a viselkedését, meg hát gondolj bele, szegény szülőket ennyire átcseszni ....

2014. máj. 31. 09:41
 24/24 anonim ***** válasza:
22-es: miből gondolod h senki nem tudja rólad? én ismerek pár ilyen srácot, aki abszolút magabiztos abban, h róla aztán senki nem sejti, közben meg röhögnek a háta mögött!
2014. jún. 1. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!