Miért érdektelen a pasi a lányok irántt, ha nem is meleg?
A helyzet: a srác 22 éves, sosem látom lányokkal, sőt egyik lány tankörtársam próbált vele beszélgetni, azt mondta neki a srác, h "mégis mi a f*ról beszélgessünk?" szóval ennyire nem tud a lányokkal jóba lenni, hogy még csak nem is tud velünk kommunikálni, csak egyetlen lánnyal van jóba, őt gyerekkorától kezdve ismeri. Nem azt mondom, hogy gyűlöli a nőket, mert értelmes, okos, kedves pasi, de nem tud mit kezdeni a helyzettel, ha egy nő szóba akar állni vele.
Én is szoktam vele beszélgetni, nekem nem szólt még be olyat, mit az említett lánynak amit írtam, de azt látom rajta, hogy velem se tud mit kezdeni, meg a helyzettel, hogy beszélgetni akarok vele, inkább csak elvisel, de nem érdeklődő egy kicsit sem, ahogy a többi nővel sem tud mit kezdeni.
Ma szoknyába voltam combközépig érő, nem túl magas magassarkúba harisnyával, és láttam, hogy más pasik megnéznek, de Ő meg alig nézett rám, mikor beszélgettem vele. Sőt, inkább elvolt magának, szóval ahogy írtam, csak elvisel ha beszélek neki, de nem érdeklődő. Azt elfogadnám, ha mondjuk nem tetszek neki, de hogy egy nő se jön be neki? Ez annyira fura viselkedés ilyen korban nem? Tutira nem meleg, mert nem olyannak látszik, hanem igazi pasinak, de akkor miért csinálja ezt? Meg fog valaha is változni? Nem hiszem, hogy azért ilyen, mert volt 1-2 idióta nő az életében, és nem értem miért ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!