Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért érdektelen a pasi a...

Miért érdektelen a pasi a lányok irántt, ha nem is meleg?

Figyelt kérdés

A helyzet: a srác 22 éves, sosem látom lányokkal, sőt egyik lány tankörtársam próbált vele beszélgetni, azt mondta neki a srác, h "mégis mi a f*ról beszélgessünk?" szóval ennyire nem tud a lányokkal jóba lenni, hogy még csak nem is tud velünk kommunikálni, csak egyetlen lánnyal van jóba, őt gyerekkorától kezdve ismeri. Nem azt mondom, hogy gyűlöli a nőket, mert értelmes, okos, kedves pasi, de nem tud mit kezdeni a helyzettel, ha egy nő szóba akar állni vele.

Én is szoktam vele beszélgetni, nekem nem szólt még be olyat, mit az említett lánynak amit írtam, de azt látom rajta, hogy velem se tud mit kezdeni, meg a helyzettel, hogy beszélgetni akarok vele, inkább csak elvisel, de nem érdeklődő egy kicsit sem, ahogy a többi nővel sem tud mit kezdeni.

Ma szoknyába voltam combközépig érő, nem túl magas magassarkúba harisnyával, és láttam, hogy más pasik megnéznek, de Ő meg alig nézett rám, mikor beszélgettem vele. Sőt, inkább elvolt magának, szóval ahogy írtam, csak elvisel ha beszélek neki, de nem érdeklődő. Azt elfogadnám, ha mondjuk nem tetszek neki, de hogy egy nő se jön be neki? Ez annyira fura viselkedés ilyen korban nem? Tutira nem meleg, mert nem olyannak látszik, hanem igazi pasinak, de akkor miért csinálja ezt? Meg fog valaha is változni? Nem hiszem, hogy azért ilyen, mert volt 1-2 idióta nő az életében, és nem értem miért ilyen

2014. ápr. 24. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
...Az megfordult a kis buksidban, hogy a kedves úriember aszexuális?...
2014. ápr. 24. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
vagy inkább csak nem vagytok valami esztétikusak :D ha megvan a maga társasága akkor minek jó pofizzon mindenütt
2014. ápr. 24. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Háát én magamból indulok ki...Óvodás és általános iskolás koromban kifejezetten kerültek engem a lányok, aztán most középiskolás vagyok...Most se nagyon vannak a környezetemben és ez azt eredményezte, hogy fogalmam sincsen, hogy hogyan kell bánni a lányokkal, hogyan szólítsam le őket, stb...Nyilván hogyha ők kezdenek el beszélgetni velem, akkor én nem reagálok bunkón, mint ez a srác, de én elképzelhetőnek tartom, hogy nála is valami hasonló lehet a gond vagy ha nem, akkor talán aszexuális.
2014. ápr. 24. 17:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem akar bajt, aztán inkább hagyja a fszba az egész nöi nemet.
2014. ápr. 24. 17:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha közös óránk van, és ő pont beszélget egyik közös ismerősünkkel, és én épp akkor megyek be a terembe, odaülök hozzájuk, akkor hirtelen megváltozik a viselkedése, abbahagyja a beszélgetést, pedig a múltkor is szimplán csak szakmai dologról beszéltek, amihez én is értek, de elhallgatott és olyan feszültnek tűnt. De más lányok közelében is ilyen lesz, pedig nem csúnya, olyan régivágású normálisnak tűnik, és 5 éve ismerem, már anno is ilyen volt, néha még kerüli is a lányokat ahogy észrevettem, és ha csak nem lelki sérült, akkor nem tudom mi lehet vele
2014. ápr. 24. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:
aszex
2014. ápr. 24. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem meri kimutatni,még a jelét se adja.Azt honnan tudod,h nem néz,amikor pl.hátat fordítasz neki?...
2014. ápr. 24. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!