Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! 19 éves meleg fiú...

Lányok! 19 éves meleg fiú vagyok, szeretnétek fiú barátot?

Figyelt kérdés

(Én Budapesti,100% ig heteró kinézetű,185 magas,85 kg,férfias 'kiadás' ha ez számít :)

Ha megbízható,jófej,fiatal lány vagy Írj üzenetet..

2014. febr. 16. 23:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Jelige: "csokis keksz"

De most komolyan, ennyit tudsz magadról írni, hogy meleg vagy, ez a legfontosabb? Hobbi, tulajdonságok, életcél... semmi, csak hogy meleg vagy??

2014. febr. 16. 23:37
 2/16 anonim ***** válasza:
18%
#1: hagyjad, nem látod, hogy ez csak egy kétségbeesett csajozási kísérlet? :)
2014. febr. 17. 00:28
 3/16 A kérdező kommentje:

Nagyon mellé fogtál kedves második,ezen most jót röhögtem!

Nekem fiú kell,kisgyerek korom óta hozzájuk vonzódom ez van.. ha megnyugtat "voltam" már lánnyal és ráadásul ő kezdeményezett (nem prosti)... de jobban nem is mélyülnék bele,nem tartozik rád,csak úgylátom muszáj elmagyarázni a gyengébbek kedvéért is...!

2014. febr. 17. 01:17
 4/16 anonim ***** válasza:
9%
Nem mélyülnél bele, de azért privátban megírod, hogy neked egy szép formás f**sz kell, gratulálok! :D
2014. febr. 17. 17:42
 5/16 A kérdező kommentje:

ha nem írom meg akkor nem hiszed el,eddig azzal vádoltál hogy csajozni akarok most hogy a tudomásodra adtam hogy a fiúkat szeretem elkezdesz cikizni ezzel..szánalmas....de hagyjuk mostmár ezt az egészet,gondolom neked se hiányzik a balhé!

Különben olvasni ha tudsz elolvasod a kérdésemet és kiderül hogy olyan lányok üzenetét várom akik barátot keresnek,nem az olyanokét akik piszkálódni akarnak!!!

2014. febr. 17. 21:00
 6/16 anonim ***** válasza:
11%

Nem kell ám mindenért privát üzenetet irogatni!

Ha meg tényleg barátkozni akarnál, esetleg azért magadról pár dolgot írhatnál. Mert abból, hogy meleg vagy, és jófej, fiatal lányt keresel, már bocs, tetszik, vagy nem, nem az jön le, hogy te ténylegesen barátkozni szeretnél.

2014. febr. 17. 21:09
 7/16 anonim ***** válasza:
11%

Ja, és ne fáradj a további privát üzenetekkel, van egy nagyon hasznos tiltás gomb a rendszerben.

Tudod, ezt a funkciót nem arra találták ki, hogy - ha már társkeresőnek használod a gyakorit - nagyképűen beszólogass azoknak, akik valamit kifogásolnak a "kérdéseden".

2014. febr. 17. 21:10
 8/16 A kérdező kommentje:
Ne neked álljon feljebb,te kezdtél kötözködni,jah és képzeld már több lánnyal elkezdtem levelezni,nem sikrült megakadályoznod hogy megismerjek párat hahaha.
2014. febr. 17. 21:16
 9/16 anonim ***** válasza:
32%

Ki akarta megakadályozni? :D Szerinted én meg akartam akadályozni, hogy te barátkozz? Akkor te nagyon súlyos problémákban szenvedsz!

De jó barátkozást kívánok! :)

2014. febr. 17. 21:22
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát az első kommented alapján úgytünt,hogy valójában mi a célod az te tudod,én már nem értelek komolyan... :D
2014. febr. 17. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!