Lányok! 19 éves meleg fiú vagyok, szeretnétek fiú barátot?
(Én Budapesti,100% ig heteró kinézetű,185 magas,85 kg,férfias 'kiadás' ha ez számít :)
Ha megbízható,jófej,fiatal lány vagy Írj üzenetet..
Jelige: "csokis keksz"
De most komolyan, ennyit tudsz magadról írni, hogy meleg vagy, ez a legfontosabb? Hobbi, tulajdonságok, életcél... semmi, csak hogy meleg vagy??
Nagyon mellé fogtál kedves második,ezen most jót röhögtem!
Nekem fiú kell,kisgyerek korom óta hozzájuk vonzódom ez van.. ha megnyugtat "voltam" már lánnyal és ráadásul ő kezdeményezett (nem prosti)... de jobban nem is mélyülnék bele,nem tartozik rád,csak úgylátom muszáj elmagyarázni a gyengébbek kedvéért is...!
ha nem írom meg akkor nem hiszed el,eddig azzal vádoltál hogy csajozni akarok most hogy a tudomásodra adtam hogy a fiúkat szeretem elkezdesz cikizni ezzel..szánalmas....de hagyjuk mostmár ezt az egészet,gondolom neked se hiányzik a balhé!
Különben olvasni ha tudsz elolvasod a kérdésemet és kiderül hogy olyan lányok üzenetét várom akik barátot keresnek,nem az olyanokét akik piszkálódni akarnak!!!
Nem kell ám mindenért privát üzenetet irogatni!
Ha meg tényleg barátkozni akarnál, esetleg azért magadról pár dolgot írhatnál. Mert abból, hogy meleg vagy, és jófej, fiatal lányt keresel, már bocs, tetszik, vagy nem, nem az jön le, hogy te ténylegesen barátkozni szeretnél.
Ja, és ne fáradj a további privát üzenetekkel, van egy nagyon hasznos tiltás gomb a rendszerben.
Tudod, ezt a funkciót nem arra találták ki, hogy - ha már társkeresőnek használod a gyakorit - nagyképűen beszólogass azoknak, akik valamit kifogásolnak a "kérdéseden".
Ki akarta megakadályozni? :D Szerinted én meg akartam akadályozni, hogy te barátkozz? Akkor te nagyon súlyos problémákban szenvedsz!
De jó barátkozást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!