Milyen az, hogy meleg legjobb barátot akarok?
Figyelt kérdés
Már régóta egy meleg fiút szeretnék legjobb barátomnak, lány vagyok. Ti, hogy vagytok ezzel? Vagy tapasztalatok lányoktól, hogy valóban jobb-e egy meleg legjobb barát, mint egy lány? Köszönöm előre a válaszokat!:)2013. nov. 22. 18:36
1/7 anonim válasza:
A barátságnak egyéb kritériumai vannak, nem a nemi orientáltság. Mint ahogy nem mondhatok olyant sem, hogy én egy magas, fekete fiút szeretnék barátnak. Lehet, hogy egyik magas fekete sem alkalmas erre, egy alacsony szőke viszont igen.
2/7 anonim válasza:
Egyébként sokkal jobbak igen..:)
3/7 A kérdező kommentje:
Nem ilyenre gondoltam. Nem minden meleg ilyen, gondolom ezzel te is tisztában vagy. Vannak olyanok is akik teljesen olyanok, mint a többi hím egyed csak csupán azonos neműhöz vonzódik. Abban semmi rossz nincs. Ugyan olyan emberek.
2013. nov. 22. 19:08
4/7 anonim válasza:
én is szeretnék egy meleg fiúbarátot :D az egyik könyvben olvastam és annyira megtettszett a karaktere :D az egyik haveromat meg iskérdeztem h nem akar e meleg lenni, de csalódnom kellett :/ :D :D :D
7/7 anonim válasza:
#4, elképzeltem, ahogy odamész és így"Szia!Nem akarsz meleg lenni? Plsss"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!